Bildirim
iphone 6s 64 gb bu ürünü almalı mıyım fiyatı nasıl ? Acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fiyat normal,ucuz değil,1.700 liraya düşürebilirsen al.
Yeni cihaz alabilmek için,yakında herkes elindekini satışa çıkaracak.
Acele değilse az daha bekleyiniz,İp 8 satışı başlayınca daha da ucuzlayabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
2000 di 1900 e anlaştık. 1700 dersem adam bana kufredebilir cihaz aşırı temiz. ama bir 50 lira daha indirmeye çalışırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemato -- 9 Eylül 2017; 18:5:3 > -
Ben olsam alırdım galiba birde 64gb diyosun temizse kaçırma
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fiyatı oldukça uygun neredeyse 16 lık fiyatına. Kaçırma derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2600 tl 64 gb space 6s kapali kutu garantili apple den gelicek cihazin var düşünürsen satabilirim..?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 10 Eylül 2017; 10:39:20 >
Fiyat güzel alınır. Üstteki arkadaşa: 2600 ne yahu
2500 olsun sonucda kapali faturali acilmamiş jelatini dahi üstünde 64 gb sonuc da gayet makul fiyat:)
Nesi normal fiyatın yahu 64'lük cihaz. O fiyata 16'lıklar var. 2000'e 64'lük 6s bedava! Ben 2300'den aşağı satmazdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63
2500 olsun sonucda kapali faturali acilmamiş jelatini dahi üstünde 64 gb sonuc da gayet makul fiyat:)
Sen de haklısın hocam, sorun bizde değil donumuza kadar verdiğimiz vergide.
Fiyat bayağı iyi ama ben olsam 1900 vermişken 2500 verip yurtdışı bikaç aylık kayıtlı iphone 7 alırdım. Yada en kötü 2200-2300 e 6s plus 64 gb alırdım. 1900 e 6s de alırdım gerçi bende işin içinden çıkamadım. Bu aralar bende yeni bir iphone bakıyorumda 7s plus dünyanın parası olunca 6s , 6splus ve 7 arasında mekik dokur oldum.
6s 64 göndericeklerine ellerind ekalmayip 128 göndermişler kutu faturali 3000 tl satiyorum:))
İyi fiyat. Ben 6s 64 ü telefoncuya 2200 e satmıştım 3 gün önce. Bir sıkıntısı yoktur umarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X