Şimdi Ara

İphone 6s Ahize Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda yaklaşık 1 aydır ahize sorunu var aşırı derecede kısık ses geliyor her yolu denedim düzelmedi son çare zorlu centerden randevu almak oldu değişim olurmu yoksa ahizeyimi değiştirirler

• Bu sorun bana yazılımsal gibi geliyor. Benim 5Simde de bu sorun var ve 6S ana konu bölümünde de bi arkadaşın buna benzer bir problemi vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frknckss F kullanıcısına yanıt
    Canlı destek aldım appledan yazılımsal sorundan ziyade donanımsal sorun dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknckss

Bu sorun bana yazılımsal gibi geliyor. Benim 5Simde de bu sorun var ve 6S ana konu bölümünde de bi arkadaşın buna benzer bir problemi vardı.

Kesinlikle yazılımsal değil. Haftada abartısız 50 cihaz geliyor bu arızadan. Filtre ve iç kulaklık toz, nem ve pislikten bozulabiliyor. Bunlardan birinin veya gerektiğinde ikisinin değişmesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayaemrah -- 29 Mayıs 2017; 1:56:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 6 plusda benzer sorunu yaşıyordum en son elime bir iğne aldım ahizenin o kumaşıdaki deliklere soktum iğneyi sonra ses bir anda açıldı :)

• stivjabs S kullanıcısına yanıt
    😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: stivjabs

Ben de 6 plusda benzer sorunu yaşıyordum en son elime bir iğne aldım ahizenin o kumaşıdaki deliklere soktum iğneyi sonra ses bir anda açıldı :)

orayı delmek iyi olmamıs ilerki zamanlarda kulalklık filitre yırtık olduğu için toz direk üzerinde birikicek ve cızırtı yapacak kurdanın ucuyla hatta kurdanın ucunu biraz ezerek misfak gibi yaparak kulagı dayadığınız yere o filitreye sürerek tozları dışarı alabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok hocam yani delmek dediğin iğne ucu kadar delikler yok olan deliklere biraz soktum çok bozmadan

• quote:

Yok hocam yani delmek dediğin iğne ucu kadar delikler yok olan deliklere biraz soktum çok bozmadan

başkası yanlış şekilde anlar diye açıklık getirdim konu iyi olmuş tebrikler
  • Aynen biraz farklı anlatmışım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

quote:

Yok hocam yani delmek dediğin iğne ucu kadar delikler yok olan deliklere biraz soktum çok bozmadan

başkası yanlış şekilde anlar diye açıklık getirdim konu iyi olmuş tebrikler

Filtre değişimi yapılıyor mu hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.