Şimdi Ara

İphone 6s almayı düşünüyorum bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen sene iphone 6 almıştım ve şimdi telefonu satıyorum üstünede para ekledim tam 900 eurom var.
    İphone 6s 64gb almayı düşünüyorum ama 860 euroyu bi telefona vericek olmam biraz korkutuyor.
    Bilgisayar mı alsam acaba diye düşünüyorum da idare edicek kadar bir bilgisayarım var zaten.
    Bu arada gitar çalıyorum gitarda alabilim bilmiyorum kararsızım. Geçen sene maddi sorunlardan dolayı gitarımı satmıştım. Telefon hariç başka bişey alırsamda telefonsuz kalıcam. Yani bu elimdeki 900 euroyu nasıl değerlendirebilirim teşekkürler şimdiden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keşke 6 yı satmasaydınız, forcetouch vs bana iphoneda gerekli gelmiyor. 7000 serisi alüminyum, force touch ve rose gold renk seçeneği dışında pek kayda değer bir özellik olduğunu düşünmüyorum. Ki bunlar da bence 6'dan 6S'e yükseltmeye değmez. Kamerada da zaten bir geliştirme yok MP ve 4K video hariç (bence şuan 4K de gereksiz)

Gerçek yeteneğiniz olduğunu düşünüyorsanız, bence gitarın üzerine düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.Beverly -- 21 Ekim 2015; 15:50:45 >
  • Anladığım kadarıyla rahat rahat İphone 6s alacak gücün yok.O yüzden fazla kasma bir telefon alıp herşeyden kısman çok doğru değil.Bütçene uygun olan bir telefon ve yeteneğin olduğunu düşünüyorsan güzel bir gitar almanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki gitar. Keşke benim de öyle bir yeteneğim olsaydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeoBurak kullanıcısına yanıt
    Evet bende öyle düşünüyorum da gitar alırsam da telefonsuz kalıcam :)
    Daha normal bir telefon almakta kötü gelir iphone 6 dan sonra şaşırdım napıcağımı

• firmeh F kullanıcısına yanıt
    Gitar yetenekten çok istemekle olur kardeşim.
    Yeteneği olan insan örnek veriyorum 1 soloyu 1 haftada öğreniyorsa yeteneği olmayan 1 ayda öğrenir ama sonuç olarak öğrenir :)
    Bu arada gitar alırsam da telefonsuz kalıcam en az 1 ay

• O.Beverly kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi gitar alırsam da en az 1 2 ay telefonsuz kalıcam. Yeniden iphone 6 alsam saçma olucak çünkü 100 daha fazla koyarım s alırım. Belçikada yaşıyorum bu arada o yüZden euro diyorum

• Hocam 2.750 TL paranız var bu parayı sadece telefona yatırmak çok mantıklı değil. 1300-1400'e 5S alıp üzerine gitarı alıp hatta 3. bir ihtiyacınızı bile karşılayabilme imkanınız olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g4 + gitar
  • Bu saatten sonrada 5s kullanak tuaf gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.