Şimdi Ara

İphone 6s+ bluetooth kulaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 6s+ kullanıyorum, ios 10 sürümünü yükledikten sonra kullanmış olduğum plantronics kulaklıkta bir kaç görüşmeden sonra donma meydana geliyor telefon kilitleniyor karşı taraf kapatmadan telefonu kullanamıyorum, karşı taraf telefonu kapattıktan sonra kulaklık bağlantısı kesiliyor ve tekrar otomatik bağlanıyor.. telefonu sildim sıfırdan kurdum, yeni kulaklık aldım yine sonuç değişmedi.. ne yapabilirim işim gereği kablosuz kulaklıkla telefon kullanmak zorundayım.. var mı bir çözümü olan??

• aynı sorun bende de mevcut. bilgisi olan var mı? sorun kulaklıktan mı telefondan mı acaba?
  • kimsenin bilgisi yok mu= telefon 6s.
  • koca donanımhaber camiasında bu konu hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • Hocam valla bende bugün aldım bt kulaklık 6s plus cihaz 10.2 sürümü bugün çok rahat konuştum müzik falan dinledim
  • yok ben de kullanıyorum fakat günde 2 ya da 3 defa bağlantı kopma sorunu yaşıyorum. telefon çalıyor kulaklıkla açıyorum fakat telefon açılmıyor. açılıyor fakat ne sesim gidiyor karşıya ne ben karşı taraftan ses duyuyorum, telefon da kilitleniyor kalıyor. iki üç saniye sonra kendine geliyor.
    anlamadım gitti.
  • Hocam o bende de mevcut çaldığında konuşamıyorsun açtığında donmuyor ama sizde deneyin bunu iphone kulaklık hoparlör seçenkeleri arasında birini sonra kulaklığı seçin düzeliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolasın cevabın için. her gün olmuyor. bağlantı problemi olduğundan şüpheleniyorum. kulaklık kulağımda telefon çalınca uyarı verir ya uyarıyı veriyor, kulaklıktan telefonu cevaplıyorum fakat ne benim sesim karşıya gidiyor ne de karşının sesi.
    konuşma da kulaklıkta. görebiliyorum fakat değiştirmek istediğimde de telefon izin vermiyor. tepkisiz kalıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.