Şimdi Ara

İphone 6s devralıcam yardımcı olursanız sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Birinden iphone 6s devralıcam cihazı daha 2 haftalık aveadan almış. Ama alacağım kişiyi hiç tanımıyorum. En güvenli şekilde nasıl devralabilirim? Notere filan gitsek beraber noter devir işlemi yapar mı? Ya da bu işin başka bir yolu yordamı var mıdır? Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Saygılar.

• Yasal yoldan sana senin adina fatura kesmedigi surece hic bir hak iddia edemezsin,sanayi ve ticaret kanununa gore cihazi parayla alsan da hediye de edilse,hukuksal herhangi bir hakkin dogmasi icin adina fatura sart,noterle satis olayini yapsanda hukuken basvuru yetkisi fatura sahibine ait olacaktir,pimpirikli biriysen gidip sifir parasini öde ve al derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba mı alıyosun be kardeşim ne noteri ? A4 kağıdına satış sözleşmesi başlığı altında bi sözleşme yaparsın . kimliklerinizi a4 kağıdına fotokopi çekersiniz altına xxxxxxx imei numaralı iphone 6s cihazı yukarıda kimliği yazılı olan xxxxx kişisinden şu miktar karşılığında şu tarihte satın aldım diye yazarsınız . İsimlerinizin altına da imza atarsınız olur biter .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexturner -- 10 Aralık 2015; 13:52:24 >
  • ne noteri la.
  • Ne noteri abi ne diyosun.

Senin kafan adam aveadan aldi diye karisti heralde. Sen sadece adama parayi verip geleceksin.

Adam yanindayken 2 dakika müsade iste gir apple in sitesinden kac gün garantisi kalmis karsilastir bi sorun yoksa ver parayi al gel cihazi

• Kağıdın üzerine,

XXXX imeili, XXXX marka ve model cihazı, XXXX tarihinde XXXX fiyata satış işlemi gerçekleştirilmiştir yaz.

Sol alta alıcının adı - soyadı, imza ve tc kimlik no
    Sağ alta satıcının adı - soyadı, imza ve tc kimlik no.

Bir de satıcının nüfus cüzdanı fotokopisini alıp üzerini XXXX Marka ve model cihazın satışı içindir yazıp paraflayacaksın.

Hepsi bu kadar...
  • Tamam çok teşekkür ederim hepinize ilk defa bu şekilde cihaz alıcam da arkadaşın dediği gibi bi an pimpirik yaptım sıkıntı çıksın istemedim sonradan :)
  • Tapu yapmadan alma sakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.