Şimdi Ara

İPhone 6s ekran kırık ve pil berbat ötesi ne yapmam gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce ekranın camı kırılmıştı cam yaptırdım 150 tl ödedim Orjinal görüntü bozulmasın diye dokunmatik falan ama cam değişiminden sonra dokunmatikye takılma arka beyaz tonda lekeler olulştu yapritırdığım yere gittim bunların olduğunu söyledim ilk giritğimdeki karşılama yoktu tam tersi bir davranışla karşılaştım üstelik 1 gün sonra gittim bana biz siszin camınızı onardık ekranda hatalar oluşabilir lekeleri sordum oda bazen backlayt arkadasında oluşabilir dedi ne yapacapiğmızı sordum 350 tl orjinal ekran taka bileceğini söyledi yansanayi istersem 150 tl dedi peki ödedim para ne olacak diye sordum gülerek bizden istediğiniz şeyi yaptıklarını söylediler o ilk karşılamada GARANTİLİ falan sözleri gitti şimdi düzgün bir esnaf arıyorum pil ve ekran taktıracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda kenbu ustayla bağlantıya geç yardımcı olacaktır

• Gerçekten anlamıyorum! Ne insanlar varya ben olsam kavga çıkartırdım. Sen çıkartma yinede. Ekranı verdiğinde beyazlık yoktuda cam değişimi yaptıktan sonra beyazlık oluştuysa açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki yaparken backlight’da bişey kalmış olabilir oda baskı yaptığından ekranda beyaz lleke olabilir yada başka birşey olabilir. İyi araştırın, ve cihazınızı teslim etmeden önce söyleyin beyazlık nokta halinde toz vs istemiyorum diye özellikle belirtin.

Yaptırdıktan sonra beyaz bir ekran açıp dikkatli bir şekilde kontrol edin.

- Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: epc34

Gerçekten anlamıyorum! Ne insanlar varya ben olsam kavga çıkartırdım. Sen çıkartma yinede. Ekranı verdiğinde beyazlık yoktuda cam değişimi yaptıktan sonra beyazlık oluştuysa açık ve net bir şekilde söyleyebilirim ki yaparken backlight’da bişey kalmış olabilir oda baskı yaptığından ekranda beyaz lleke olabilir yada başka birşey olabilir. İyi araştırın, ve cihazınızı teslim etmeden önce söyleyin beyazlık nokta halinde toz vs istemiyorum diye özellikle belirtin.

Yaptırdıktan sonra beyaz bir ekran açıp dikkatli bir şekilde kontrol edin.

- Geçmiş olsun.
    Sorma arkadaşım adam hem paramı aldı hemde ekranı bozdu kırık ilken kullanıyordum sadece cam değişimi yaptırmamdaki maksat orjinal görüntü idi ama pişman oldum keşke komple değiştirseydim adama itiraz ettim ama zaten ekranınız kırıktı dedi ne bileyim çalıştığını dedi bende baştan test ettiniz dedim arızalı ise neden cam değişimi yaptınız dedim o anlık çalıştı diyor herneyse şimdi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

Forumda kenbu ustayla bağlantıya geç yardımcı olacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.