Şimdi Ara

Iphone 6s gold ana kart arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 6s gold'um var idi.

Nişanlımla tartışınca 3. kattan aşağıya attı telefonu. Ekranı ayrıldı; ana gövdeye bir şey olmamış olacak ki; 400 lira ödeyip yan sanayi ekran taktırdım.

1 hafta geçti; nişanlımla tekrar tartıştık, telefonu yine kırdı; bu sefer anakart zarar görmüş; 2 farklı servise götürdüm (tanıdık olmayan servisler, tatil beldesinde idim); yarım saat inceleyip ana kart arızası var; telefonu çöpe at dediler.

Daha sonra Adana'da tanıdık bir tamirciye götürdüm. Anakart arızalı dedi. Burada (Adana'da) nereden temin edildiği belli olmayan (muhtemelen çalıntı olabilir) anakart + ekranı toplam 700 800 liraya alabiliyorsun fakat garantisi yok; imei numarasından ya da bambaşka bir sebepten ötürü 2 ay sonra telefonun kapanabilir dedi.

Benzer bir durumu tecrübe etmiş olan arkadaşlar görüşlerini paylaşıp bana akıl verirse çok sevinirim.

Teşekkürler.

• Nişan at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ettiğin ve edeceğin masraf telefon parasına yaklaşmış, başka telefon almak en iyisi

• Nişanlıyken bunları yapan bir eş evlendikten sonra neler yapabilir bilemiyorum umarım nişanlınızın kırdığı tek şey telefonunuz olur...

• Birinci kere atmış sinirle deriz olabilir deriz ama ikşnce kere atmışsa sana o kişiyi değerlendirmen için ikinci şans verilmiş. Telefona gelince bence daha fazla masraf etme veya nişanlından al yaptırma parasunı

• Telefonu at çöpe hayır gelmez ondan. Ayrıca gold olduğunu ifade etmene gerek yoktu. 😐😐

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.