Şimdi Ara

iPhone 6S Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iPhone 6s cihazımı daha öncede diş fırçasının fırça kısmıyla hoparlöre vurarak temizlemiştim ve sesi baya baya açılmıştı dünde aynı işlemi yapmak istedim hoparlör kısmına diş fırçasının fırça kısmıyla 1-2 dakika vurdum daha sonra ses iyice gitti iyice kısıldı sesi çok az geliyor sizce sebebi ne olabilir bir çözümü varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bozdun işte kurcalarken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çokkkk az nemlendir bende onu yaşadım panik oldum. Güzelce aynı açıyla temizle üfle açılır. En kötü kolonya ile nemlendir ama su damlası dahi akmasın sadece kolonya koksun yeter

• Yani sonuç olarak yeni hoparlör takılıcak başka bir yolu yok yani

• @getta hocam dünden beri böyle ama bir faydası olurmu ki?

• mertdinler M kullanıcısına yanıt
    Evet ben ahizeyi temizliyorum o şekilde

• Bi kere yapmiştin bidaha yapmana gerek yoktu en gazla hafiften üfliyerek temizliyebilirdin ayrica nemlendirip bişeyler sürersen daha cok toz kapma olasiliği yüksek olur sende bilirsin ki islak bez dahi toz kapar tozu ceker kendine üflemen lazim yada mecburen içini acip temizlemen gerekicek..

• garanti dışı

• Garanti dışı maranti dışı deil. Garantisi varsa bekleme garantiye ver. Ön panel değişimiyle sorunun çözülecek. Ön paneli toptan değişecekler ekran dahil. Aynısı oldu cillop gibi geldi benim cihaz

• Ne güzel, kullanıcı hatası ama ver garantiye değiştirsinler :) Lafım sadece konuyu açan arkadaşa değil, aynı zihniyetteki herkese. Bu zihniyetten dolayı Apple artık Türkiyede cihazlarda değişimi azaltma yoluna gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avtheree -- 23 Ocak 2018; 3:58:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.