Şimdi Ara

Iphone 6s ilginç sorunlar dizisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mart ayının 28 inde Turkcell den cihazımı aldım. Gayet memnun kalarak kullanmaya başladım ki 2.haftaya kadar. 2. Hafta telefonun kilit tuşu ve apple logosunun olduğu kısımda tık sesi gelmeye başladı. Hemen zor zar bir randevu alıp Zorlu nun yolunu tuttum. Ordaki arkadaşlar bu kadar bastırıldığı zaman ses gelmesinin normal olduğunu söylediler. 3D touch kullanırken bu sorunu yaşadığımı cihazın 2 haftalık olduğunu ve aşırı rahatsız olduğumu belirtmeme rağmen bu sorunun normal olduğunu belirttiler. Bu sorunla 1 hafta uğraştım bir sonuç alamadım ve pes edip kullanmaya devam ettim. Aradan 1 ay geçti tefonun arkasında ki model numarası yazan bölümde, anten çizgilerinin hemen altında sim yatağında buraya ayrıca dikkat etmenizi istiyorum herhangi bir düşürme hasar ezilme olmadan deforme oldu. Nokta nokta belirttiğim bölgelerde. Bu ilginç sorunla forumda bi arkadaşta daha buldum fakat konuda detaylı bir açıklama yoktu. Son 1 aydır da telefonda ilginç bi ısınma olmaya başladı. Telefonu kullanırken pek önemsemedim. Yoğun kullanım diyr geçiştirdim. İos10 public betaya geçerken telefon nasıl ısındıysa (ki update yaparken bunun normal olduğunu biliyorum) sol üst köşede bi kararma var sarılık oluştu. Bu sorunlar dizisi hakkında yarın için zorluda randevum var. Değişim isteyeceğim yalnız kullanıcı hatası diye diretip yüksek ihtimal ekran değişimi yapıp yollayacaklar. Bu sorunlar hakkında nasıl bi yol izlemek lazım? Bu anormal durumlar için yardımınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.
    (İmla,yazım yanlışları için özür dilerim telefondan derdimi anlatmaya çalıştım. Sorunlarla ilgili fotolorı cihaz bulduğum zaman ekleyeceğim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değişim iste kullacı hatası derlerse faturanla ve diğer belgelerinle tüketici hakem heyetine başvur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili biriyle gorusmek istedigini belirt isyan et oda olmazsa muduru cagirin de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazındaki darbeyi bahane edip ücretsiz değişim yapmayacaklar.
  • Evet arkadaşlar telefonu bugün zorluya bıraktım. Ekran değişimi yapılacak, ısrar edip değişim istememe rağmen ?! Kasadaki deformelerde kozmetik bir sorun olduğu için herhangi bir işlem yapamayacaklarını söylediler. Yinede değişim talebinde bulundum ama onarım olan parçalara değişim yapılamadığı ancak onarım sonucunda sorun devam ederse sıfır cihaz verildiğini söylediler. Genius daki arkadaş yinede güler yüzlü hoş karşıladı bu konuda haklarını yiyemem ama verilen hizmetten hiç memnun kalmadım. Böylesine bir premium cihaz alıp 3.sınıf telefonlarda bile yaşamacağımız sorunlar yaşamak ilginç oldu. Saat 16:00 da telefonu teslim almaya gidicem. Değişim şansıda pek kalmadı gibi. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naklovayak -- 15 Temmuz 2016; 14:39:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple iPhone 5C [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Apple iPad 10.Nesil [ANA KONU]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.