merhabalar sahibinden.com adresinden kapıda ödeme ile 2590 tl ye iphone 6s aldım (1 yıl garantili)
Sonrasında nette gezerken bu kapıda ödeme sisteminde çok sıkıntılar varmış benimde içime bi sıkıntı düştü acaba adam bi kurnazlık yapıp beni dolandırmasın dolandırılırsam bunun hukuki bi çıkar yolu varmıdır.?
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ürün yarın gelicek büyük ihtimalle alsammı almasammı kararsız kaldım.
Kapıda ödeme ile yapılan alışverişlerde parayı almadan ve imzayı atmadan kargoyu size teslim etmiyor. Kapıda ödeme en riskli sistemdir bana göre. Ayrıca yurt dışı değilse nasıl 1 yıl garantili oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: ***@rmour***
Kapıda ödeme ile yapılan alışverişlerde parayı almadan ve imzayı atmadan kargoyu size teslim etmiyor. Kapıda ödeme en riskli sistemdir bana göre. Ayrıca yurt dışı değilse nasıl 1 yıl garantili oluyor?
caymalımıyım hocam sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: fearcarbon
quote:
Orijinalden alıntı: ***@rmour***
caymalımıyım hocam sizce ?
İş arkadaşım alma dediğim halde kapıda ödeme ile çift hatlı 100 TL'lik telefon aldı. İçinden şarjı kablosu bile girmeyen ve açılmayan bir telefon çıktı. PTT görevlisi tanıdık olmasına rağmen bir şey yapamam dedi. Aldığı adamı aradı. Ses gelmiyor numarası yaptı, ikincisinde ise telefonunu kapattı.
Bu ilan için bir şey diyemem. İlan sahibini bilmeden suçlamak istemiyorum ama yurt dışı değilse garanti süresi neden 1 sene? İlan bana pek samimi gelmedi. Ayrıca mantıklı bir açıklaması olsa da yurt dışı telefon almak daha ucuza gelir. 1 sene garanti sizin için sorun değilse. 2200 TL'den yurt dışı cihaz alın, 300 TL'ye kaydettirin, daha uyguna gelir. Mağdur olmanızı istemem. İptal ederseniz iyi olur, bir şey kaybetmiş olmazsınız.
quote:
ÜRÜN 1 YIL APPLE TÜRKİYE GARANTİLİDİR YURTDIŞI CİHAZI DEĞİLDİR
Madem yurt dışı cihazı değil, neden sadece 1 yıl apple garantili? Cay kardeşim cay cahil olma kimse kimseye 64 gb cihazı 16 lıktan daha uygun fiyata vermez boş yere
kontrol edip almayı teklif et , kargo geldiğinde telefonundan btk imei sorgu açık olsun . kutunun altında imei yazar btk dan bakarsın, kutusuda açılmamış duruyorsa sorun yok bence.
görevli problem yapmazsa telefonun kutusunuda açıp bakın eksik varmı diye :)
paralel ithalattır. hepsiburada.com'da satılan paralel ithalatlarda da 1.yıl apple türkiye,2. yıl uluslararası garantilidir yazıyor