Bildirim
Iphone 6s Kırılmaz Cam ve Kılıf Önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Kendim şuan 10 tl lik kırılmaz cam alıp kendim taktım kılıf olarak da AliExpress den aldıgım siyah silikon kılıfı kullanıyorum 8 tl ye denk gelmişti 6 ay önce. Eskiden kullandığım apple case ve uag kılıflar da güzeldi telefonu kalınlaştırması sorun değilse uag alınabilir o 130 tl civarıydı ama. Şeffaf silikon kılıf olun sağlam korusun derseniz Spigen Ultra Hybrid Tech kullanmıştım oda çok iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spigen Air Skin nasıl sizce? -
Kırılmaz cam diye bir şey yok. Kırılır :)
100 lira kapak ve cam icin fazla. Ben 10 liraya şeffaf kılıf alıyorum. Sararınca yine 10 liraya aliyorum. Kullan - at misali. Spigen’den 80 liraya şeffaf kılıf aldim. O da sarardı. Kirli ve pis görünüyor hepsi bir yerden sonra. Fazla para vermeye gerek yok bence. Kullanırken, taşırken dikkat edin yeter.
Cam olarak da herhangi bir yerden 30-35 liraya taktırıp geçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 10 Aralık 2017; 17:13:27 >
Camı aslında Vatan'dan alırken taktırdım Addison marka bir cam taktılar onunla idare ederim galiba. Ne bileyim sonuçta cihaza 2700 lira verip bu tarz korumalarda ucuza kaçmak pek mantıklı gelmiyor şahsen. -
Belki isine yarar
https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/iphone-x-8-8-plus-7-7-plus-6-6-plus-kilif-kamera-korumali-silikon-P144890718
https://tr.aliexpress.com/item/ESVNE-4D-Tempered-Glass-9H-Hardness-Curved-Edge-Full-Cover-for-iphone-6-7-on-glass/32815662652.html
Bu tip bir cam kullanan var mı ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone powerbank şarj etmiyor
- rova batarya yorum
- iphone fitness uygulaması adım saymıyor
- iki iphone birbirine aktarma
- airpods pil değişimi
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- en iyi telefon kılıfı markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X