Şimdi Ara

Iphone 6s Kırılmaz Cam ve Kılıf Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi için bütçem 100 lira civarında. Forumda biraz araştırdım ama belli bir ürün üzerinde durulmamış herkes farklı birşey söylemiş. Ne önerirsiniz acaba?

Kırılmaz cam yerine buff marka ekran koruyucu nasıl olur?

• Kendim şuan 10 tl lik kırılmaz cam alıp kendim taktım kılıf olarak da AliExpress den aldıgım siyah silikon kılıfı kullanıyorum 8 tl ye denk gelmişti 6 ay önce. Eskiden kullandığım apple case ve uag kılıflar da güzeldi telefonu kalınlaştırması sorun değilse uag alınabilir o 130 tl civarıydı ama. Şeffaf silikon kılıf olun sağlam korusun derseniz Spigen Ultra Hybrid Tech kullanmıştım oda çok iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen Air Skin nasıl sizce?
  • Kırılmaz cam diye bir şey yok. Kırılır :)

100 lira kapak ve cam icin fazla. Ben 10 liraya şeffaf kılıf alıyorum. Sararınca yine 10 liraya aliyorum. Kullan - at misali. Spigen’den 80 liraya şeffaf kılıf aldim. O da sarardı. Kirli ve pis görünüyor hepsi bir yerden sonra. Fazla para vermeye gerek yok bence. Kullanırken, taşırken dikkat edin yeter.

Cam olarak da herhangi bir yerden 30-35 liraya taktırıp geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 10 Aralık 2017; 17:13:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Camı aslında Vatan'dan alırken taktırdım Addison marka bir cam taktılar onunla idare ederim galiba. Ne bileyim sonuçta cihaza 2700 lira verip bu tarz korumalarda ucuza kaçmak pek mantıklı gelmiyor şahsen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 Kılıf
    2 ay önce açıldı
    Ipad Air İçin Kılıf Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.