Şimdi Ara

iPhone 6s mi Galaxy S7 Edge mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilir mi ?

Galaxy S7 Edge daha cazip geliyor su ve toz dayanıklılığı daha uzun pil ömrü hızlı şarj gibi özelliklerinden dolayı ama bazı android telefonlar bi süre sonra ısınmaya ve kasmaya başlıyorlar.

iPhone 6s ise hem değerini koruyor satmaya kalktığınızda fazla bi zararınız olmuyor hem de uzun süre kullansanız bile kasmayan bir arayüze sahip ama teknik özellikler bakımından S7 Edge nin gerisinde

Size hangisini almalıyım ya da bu modeller dışında önerebileceğiniz başka modeller var mı ?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkocaboy -- 6 Mayıs 2017; 19:22:42 >

• S7 edge olmayacaksa ben düz s7 yerine htc10'u tercih ederdim
  • Dostum Apple telefonları her zaman iyidir, ben bir 6s kullanıcısı olarak şuanda indirmek isteyipte indiremediğim, oynamak isteyipte oynayamadığım bir oyun/uygulama yok.Şahsen arayüz süper 0 kasma.Şayet androidlerde dediğin gibi şeyler oluyor.Şu anda iPhone 4s bile kullansan en azından internette gezinme işini bir çok Samsung'dan iyi yapar.Bence 6s'i al kafan rahat olsun.
  • Özgür ve pratik kullanım için S7, uzun süreli ve stabil kullanım için 6s tercih edin. Seçim sizin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6s kaç gb hocam?

Gb ye göre fiyatı yüksek oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunga bulaşma bence ıphone 6s almanı tavsiye ediyorum
  • hocam ilk önce önceliklerini belirle sana ne sunduğundan cok neler sana hitap ediyor ona karar ver. şuan 6s kullanıyorum gram kasma yok hızlı durduruldu hatası ıvır zıvırla asla karsılasmassın açtıgına yüklediğine ulaşırsın. ama malesef cook kısıtlayan bir sistemi var mesela en basitten söyle bi örnek veriyim gecenlerde telden bir programı guncellemek istedim 100 mb kotası var wi-fi istıyo mobilden izin vermiyor. androidde böyle problemler kısıtlamak yok.
  • Ben iphone 6 dan s7 edge e geçtim.Şimdi s8 var ve iphone a geçmeyi artık düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 13 Mayıs 2017; 21:27:2 >
  • İki telefonu da kullandım, açık ara S7 Edge bence.
  • Herkes s7 der ama telefoncuya gidince bir anda o fiyatı verince iphone alırım der ve çıkar.

Beyenmesenizde sonuç çoğunluk ile böyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakansah

Herkes s7 der ama telefoncuya gidince bir anda o fiyatı verince iphone alırım der ve çıkar.

Beyenmesenizde sonuç çoğunluk ile böyle.

S8 aldım çıktım iphone 7 yı incelemedim bile.6 dan beri aynı teli millete pahalı pahalı iteliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 14 Mayıs 2017; 19:44:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.