Bildirim
iPhone 6s Ön Kamera
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
siz flashdan bahsediyosunuz galiba flashı kapatın o efect cıkmaz -
Telefon aslında doğru açıdan çekiyor, fakat tam tersi için Pixlr gibi uygulamalar yardımıyla flip edebilirsin, ya da direkt bu şekilde çeken bir sürü uygulama var. Telefonun kendiliğinden bunu ayarlama özelliği bulunmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olması gereken o zaten dışardaki insanlar seni öyle görüyo sen sadece aynada kendini görebildiğin için dışardaki insanlarda seni öyle görüyo diye beynini alıştırmışsın. Çoğu kişinin bunu öğrendikten sonra ayna karşısındaki piskolojisi bozuluyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MysticDesign
Olması gereken o zaten dışardaki insanlar seni öyle görüyo sen sadece aynada kendini görebildiğin için dışardaki insanlarda seni öyle görüyo diye beynini alıştırmışsın. Çoğu kişinin bunu öğrendikten sonra ayna karşısındaki piskolojisi bozuluyormuş
yok hocam ben anlatamadım. Bu normali olabilir ama eskiden ne görüyorsam onu çekiyordu onu demek istedim. -
yok yok flashlık bir durum değil ön kameranın fotoğrafı ters aktarması yani arka kamera ile çekilmiş gibi aktarıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: O.Beverly
Telefon aslında doğru açıdan çekiyor, fakat tam tersi için Pixlr gibi uygulamalar yardımıyla flip edebilirsin, ya da direkt bu şekilde çeken bir sürü uygulama var. Telefonun kendiliğinden bunu ayarlama özelliği bulunmuyorquote:
Orijinalden alynty: O.Beverly
Telefon aslynda do?ru açydan çekiyor, fakat tam tersi için Pixlr gibi uygulamalar yardymyyla flip edebilirsin, ya da direkt bu ?ekilde çeken bir sürü uygulama var. Telefonun kendili?inden bunu ayarlama özelli?i bulunmuyor
te?ekkür ederim:) ama çok garip yani önceki gün gayet normal ön kamera ile çekince böyle bir ?ey yapmyyordu o garibime gelmi?ti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X