Şimdi Ara

İPhone 6S Plus >> Bluetooth Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. kez earpods kaybetmemden dolayı tekrar aynısını almak istemiyorum , artık bluetooth bir kulaklık bakıyorum , ses kalitesi konuşma süresi ve müzik&video vs. izlerkende kullanabileceğim bluetooth kulaklık önerisi istiyorum , teşekkürler.

• Jabra clipper tavsiye ederm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 yıldır sony sbh50 kullanıyorum. Radyo özelligi sayesinde aldım. Arayan numarayı göstermesi Vs gayet iyi. Şarjıda çok iyi.

• Arkadaşlar almışken kaliteli birşey almak istiyorum ,

Sony SBH50 , Sony SBH52 , Sony SBH20 bu üç ürün arasında kaldım , SBH50 ve 52 arasında ki farklar nelerdir fiyatları hemen hemen aynı , SBH20 ise 100 TL daha ucuz ikisine göre
  • Jabra rox öneririm 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sbh52 kullanıyorum 6s plus la 6 aydır falan

• jabra clipper alabilir üstüne de istediğiniz kulaklığı bağlayabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Sbh52 kullanıyorum 6s plus la 6 aydır falan

memnuniyet durumu nedir acaba hocam , deneyiminizi paylaşabilirmisiniz
  • Kulak üstü istiyormusun bilmemde 6 aydır sony mdr10rbt kullanıyorum ses kalitesi cok güzel tavsiye ederim hires destegi falanda var 17 saate kadarda şarjı gidiyor kabloluda kullanabiliyorsun

• RageReturn R kullanıcısına yanıt
    Hocam öncesinde note 4 le kullanıyordum, android de uygulaması da olduğu ek olarak bir kaç özelliğide kullanılıyor ama iphoneda da bir sıkıntısını görmedim bağlantı kopması, uyumsuzluk vs... Şarjı bana ortalama 3-4 gün gidiyor kullanıma göre değişir ama sabah telefona bağlayıp evden çıkıyorum akşam 5 gibi kapatıyorum. Müzik dinliyorum daha çok. Ses kalitesi de iyi. Cks99 la kullanıyorum normal telefona bağlayarak ya da bluetooth üzerinden ses kalitesini bir çok kere karşılaştırdım gerçekten kalitede bir düşme hissetmedim. Asıl kullanma nedenim de sürekli telefonu cebinden çıkarmak istemiyorum veya kablo telefona bağlı iken telefonu kontrol etmekte zorlanıyorum. Ben memnumun tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.