Şimdi Ara

iphone 6s plusum sarjı çok çabuk bitiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
23.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Son ios yazılımını (9.2.1'i) pc'inize indirin. Sonra telefonunuzu pc'ye bağlayın ve iTunes'u açın. Telefonunuzu kapatıp dfu mod'a alın. iTunes telefonunuzu görecek ve yazılım güncelleme ekranı gelecek shift'e basılı tutarak güncellemeye basın ve indirmiş olduğunuz yazılımı gösterin yazılım yükleme başlayacaktır.

Tüm bunları yapmadan önce yedekleme almayı unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuMé®@NG

Son ios yazılımını (9.2.1'i) pc'inize indirin. Sonra telefonunuzu pc'ye bağlayın ve iTunes'u açın. Telefonunuzu kapatıp dfu mod'a alın. iTunes telefonunuzu görecek ve yazılım güncelleme ekranı gelecek shift'e basılı tutarak güncellemeye basın ve indirmiş olduğunuz yazılımı gösterin yazılım yükleme başlayacaktır.

Tüm bunları yapmadan önce yedekleme almayı unutmayın.

Peki hocam neden böyle bişeye gerekli duyuluyor.Yani mesela her update ten sonra ypamak falanmı lazım ?
  • afacan2000y kullanıcısına yanıt
    o kadar vakıf değilim ama sıfırdan yazılım kurup, temiz bir restore sıkıntısız bir cihaz olur derler genelde. ben bu sebepten ota'dan güncelleme yapmıyorum.

• quote:

o kadar vakıf değilim ama sıfırdan yazılım kurup, temiz bir restore sıkıntısız bir cihaz olur derler genelde. ben bu sebepten ota'dan güncelleme yapmıyorum.

Hocam denedim,direk forumda bulduğum 9.2.1 konusundan 6s plus için uyumlu olanı indiridm.Fakat itunes firmware dosyası uyumlu olmadığı için geri yüklenemedi dedi.Ne yapmam lazım.
    https://ipsw.me

bu site üzerinden cihazınıza uygun firmware dosyasını indirip deneyin.

• valla resette attım kalibrasyonda yaptım 6s var su gibi gidiyor

• quote:

https://ipsw.me

bu site üzerinden cihazınıza uygun firmware dosyasını indirip deneyin.

13d20 ile 13d15 arasındaki fark ne hocam ? 2 tane imzalı s plus sürümü var hangisini indirmem gerekiyor anlamadım
    Kardeş 20'yi indir geç. Sonra da yukarıda belirtmiş olduğum işlemi yap ve işi sonlandır

• BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ipsw dosyasını indirdikten sonra shifte basılı tutarak geri yükle ye mi basacğız yoksa güncelleyemi

• kutayer K kullanıcısına yanıt
    güncelle’ye

• BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    Benim sürümüm son sürüm zaten sadece 11.2.6 yı tekrar yükkeyip telefonu sıfırlamak istiyorum geri yüklemem lazım değil mi

Şarjı çabuk bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayer -- 29 Mart 2018; 7:28:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutayer

Benim sürümüm son sürüm zaten sadece 11.2.6 yı tekrar yükkeyip telefonu sıfırlamak istiyorum geri yüklemem lazım değil mi

Şarjı çabuk bitiyor

ios 11.3 ü bekleyin. Google'a '' Dfu mode '' yazın. Çıkan sitelerdeki adımlara göre cihazınızı sıfırlayabilirsiniz.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Dfu mod a almayı biliyorumda ctrl ile güncelleyemi yoksa shift ile geri yükleye mi basacağız onu anlayamadım

• quote:

Dfu mod a almayı biliyorumda ctrl ile güncelleyemi yoksa shift ile geri yükleye mi basacağız onu anlayamadım

shift
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Verdiğim linkte ki gibi yani shift e basıp geri yükleye tıklayacağım sonra ipsw seçeceğim dimi

• quote:

Verdiğim linkte ki gibi yani shift e basıp geri yükleye tıklayacağım sonra ipsw seçeceğim dimi

Aynen hocam.
  • Aynı sorun benim 6s de mevcut, batarya iphone'un bir programı vasıtasıyla artı servis aracılığıyla ücretsiz yenilendi ancak telefonu hiç kullanmadığım halde şarj su gibi akıp gidiyor, artı servise tekrar götürdüm ancak cihazda bir sorun göremediklerini söyleyip 15 gün sonra cihazı geri verdiler. Anlaşılan Zorlu dan randevu bulana kadar telefonu kullanamıyacağım.

iphone 6s plusum sarjı çok çabuk bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr34 -- 13 Ekim 2018; 17:30:7 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.