Şimdi Ara

iphone 6S / Restore sonrası aktivasyon problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone 6s 128GB telefonumu, şarj problemi nedeni ile bugün yedekleyip restore ettim. Ancak kurulumu tamamlayıp telefonun aktivasyonunu yapmaya kalktığımda bir yere kadar gelip orada takılıyorum.

Updating iCloud settings diyor ve bunu yapamıyor.

Your iphone could not be activated because activation server is temporarily unavailable diyor... Ancak Apple support'tan baktığımda serverlarda bir problem gözükmüyor.

Sabahtan beri 6 kez DFU moda alıp baştan restore ettim, ancak hep aynı noktaya ulaşıyorum.

Restore'dan sonra ilk kurulumda ekranları geçip kurulum bitti , başla yazısına tıklıyorum. Ana ekran açılır gibi olup tekrar en başa "MERHABA" yazan yere dönüyor.

Çözümü nedir? Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SWRT- -- 26 Ocak 2016; 12:30:21 >

• Merhaba ;

Aynı sorunu iphone 5 bende yaşıyorum biraz önce apple ile görüştüm sunucuları güncelledikleri için bu sorun kaynaklanıyormuş akşam 7 e kadar ara ara denememizi söylediler yani cihazlarda herhangi bir sorun yok
  • icloud da sorun var yaklasik eylulden beri,yedekleme yapiyor ama geri yukleme yapmiyor o yuzden yeni iphone olarak ayarla cihazini ve belli bir sure itunes a yedekleme yap,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple macbook sıfırlama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.