Şimdi Ara

iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • berlin007 kullanıcısına yanıt
    Hocam lütfen beni yanlış anlamayın ama utanılıp, yerin dibine girilecek davranışların normal karşılandığı, ar damarı çatlamış bir devirde pembe telefonun utanılacak bir yanının olduğunu düşünmüyorum. Yine de ben de sizin düşüncenize saygı gösteriyorum.
  • Burdaki coluk cocuga bakmayin guzel renk hayirli olsun. Degisiklik iyidir arada hayati renklendirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ruhsuzsun be kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

Erkek ve pembe renk telefon wayy be devir değişmiş.

Ben şahsen onu dışarda çıkarmaya utanırım ama tercih sizin saygı duyarım yanlış anlamayın.

İnceleme için teşekkürler

Erkek icin de alinabilir cunku cingene pembesi gibi degil zaten bende bir kac gun kullanip esime vericegim.Esim begendigi icin bunu aldim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

Erkek ve pembe renk telefon wayy be devir değişmiş.

Ben şahsen onu dışarda çıkarmaya utanırım ama tercih sizin saygı duyarım yanlış anlamayın.

İnceleme için teşekkürler

Adam hollanda diyor siz hala erkeğe pembe olur mu diyorsunuz orası hollanda işler değişik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • renk çok güzel, boşverin insanların ne düşündüklerini, güle güle kullanın
  • prank31 P kullanıcısına yanıt
    Biraz agir olmus souledigin

• Bendede rosegold 6s plus var renk cok guzel arkadaslar gold renkten daha ıyı duruyor.

• Pembe diyenlere inat, renkle erkekligi bagdastiranlara inat rose gold almazsam
    Adam disarda esine cocuguna kotu davranan sözde adamlara bu kadar tepki göstermiyor tutmuş burda ahkam kesiyor yok bu kiz rengi yok devir degismis vs vs, adamlik kullanilan renklerde degil karakterdedir kalptedir ey at gozlugu takan arkadaslar...

iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı
     iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı

• Ben evliyim dediğim gibide renk olarak tam bir pembe değil.Arkadaş da resimler koymuş resimlerde daha belirgin...
  • Ülkede sayısı son 10 yılda artan ve "sonradan görmeyim ;ama artık para bende" diyen kıro topluluğu ; forumda da kendini belli ediyor uzun süredir.

Pembe cep telefonu kızlar içinmiş ; doğru ya zaten o telefon saf pembe (saf pembe bile olsa fark etmez) ve hatta APPLE sizin kadar bilememiş bu telefona renk kodu olarak pink gold değil , rose gold demiş !

Rose gold modeli için kız cep telefonu diyebilen (bak kadın ya da bayan bile diyemiyor,demeyi bilmiyor ; artık çiğliği , toyluğu sen düşün) tipler burada ahkam kesiyor !

Sizin anlayacağınız dille ; hadi lan oradan !!!

Konu sahibi arkadaş seni unuttum kusura bakma ; hayırlı , uğurlu olsun , güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 10 Ekim 2015; 12:30:15 >
  • Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun. İncelemenizi daha yakın çekimden yapabilirdiniz. Çünkü uzaktan cihaza bakmak zor olabiliyor. Ayrıca cihazın rengi de çok güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 10 Ekim 2015; 12:37:14 >
  • Hayırlı uğurlu olsun. 5s ile test videosunu bekliyoruz.

• ÇAĞ Ç kullanıcısına yanıt
    Hocam fotodaki cihaz gold mu rose gold mu? Rose gold ise alinabilirmiş

• iphone 5s ile kamera testi yapıyorum yakında yayınlayacağım.Önerileriniz varsa yapabilirim.
  • Benimde plus tercihim space greydi 10 ay önce. Yine space grey olur. Güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Hocam fotodaki cihaz gold mu rose gold mu? Rose gold ise alinabilirmiş

Rose gold hocam fotoğraftaki cihaz. Rose gold'u görünce normal gold kötü geldi gözüme benim işin açıkçası.

iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı

• evet harbiden cırtlak pembe değilmiş erkekte kullanabilir fikrimi değiştirdim ama yinede benim favorim uzay girisi
  • iphone 5s ve iphone 6s kamera testi çekip ilk yoruma ekledim...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.