Şimdi Ara

iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence fazla takintilisiniz renk konusnda ona bakarsam pembe gomlek giyenler var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de rose gold iPhone ile emmiyi, teyzeyi ziyarete gidildiğindedeki tepkilerin incelenme videosu olsa.

Şaka bir yana, güzel günlerde kullanın.
  • Ben ön kamerayla çekilen fotoğrafta fark göremedim. 5s üzerinden baktığım için herhalde. Büyük ekranlarda kesin farkedilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

Erkek ve pembe renk telefon wayy be devir değişmiş.

Ben şahsen onu dışarda çıkarmaya utanırım ama tercih sizin saygı duyarım yanlış anlamayın.

İnceleme için teşekkürler

Yıl olmuş 2015 diyebileceğim çok yön var bu mesajında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk şarjdan sonra telefonun batarya performansı...

iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı

iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı

• pembeden ziyade bakır kablolar olurya onun rengine daha çok benziyor açıkcası , renk olarak beğendim ben hoş duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskorpitx_19

pembeden ziyade bakır kablolar olurya onun rengine daha çok benziyor açıkcası , renk olarak beğendim ben hoş duruyor

Gorenlerde renk olarak begeniyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Ben ön kamerayla çekilen fotoğrafta fark göremedim. 5s üzerinden baktığım için herhalde. Büyük ekranlarda kesin farkedilir.

Bende kamerada cok buyuk yenilik gormedim fakat iphone modelleri her model de ustune birseyler koyarak ilerledigi bir gercek
    ...

• 5s kullanıcısıyım, kamera sensörü hala başarılı yeterli ışıkta üzmüyor fakat ön kamera da pek iyi diyemem..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullan hocam hayırlı olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

5s kullanıcısıyım, kamera sensörü hala başarılı yeterli ışıkta üzmüyor fakat ön kamera da pek iyi diyemem..

Aynen katılıyorum 5s arka kamerada yeterli ışıkta kimseyi üzmez...
  • Yani büyük bir atılım yok 6s de sanırım 7 de baya fark olacak ben şahsen 7 plusda kalem bekliyorum.Şu an video ve fotolar drüst olmak gerekirse samsung ve lg gibi ucuz görece olarak tellerden geride.Şarj değerleriniz bana çok iyi geldi yanılıyormuyum.
  • İnceleme için teşekkürler.telefonunuzu güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Yani büyük bir atılım yok 6s de sanırım 7 de baya fark olacak ben şahsen 7 plusda kalem bekliyorum.Şu an video ve fotolar drüst olmak gerekirse samsung ve lg gibi ucuz görece olarak tellerden geride.Şarj değerleriniz bana çok iyi geldi yanılıyormuyum.

Ben herzaman s alma taraftariyim.7 de sadece kasa degisecek yada ekran boyutu ve islemcide birazdaha hizli olur.

• Yalnız anlamadığım kamera halen 5s le mukayese ediliyor,pil desen 6 dan düşük şimdi çöktürmek dışında birde uyanık sirimi geldi farklı.Hız konusunda zaten tüm iphonelar iyi ram de yetiyor 6 sı olanın alması manasız değilmi.
  • MPS-55 kullanıcısına yanıt
    Hocam rica etsem bi bakarmisin cihaz tsmc mi samsung mu ?

• Pembeyi bayan rengi zannedenler burada da mevcut.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güzel inceleme

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Yalnız anlamadığım kamera halen 5s le mukayese ediliyor,pil desen 6 dan düşük şimdi çöktürmek dışında birde uyanık sirimi geldi farklı.Hız konusunda zaten tüm iphonelar iyi ram de yetiyor 6 sı olanın alması manasız değilmi.

iphone 6 sı olan almayabilir 5s olanda almayabilir.Bana göre S modelleri herzaman daha fazla hız aşırtma ve kamera modülünde gelişme oluyor.S modelinin üstüne genelde sadece ekran büyütme ve kasa değişimi oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Hayırlı olsun güzel inceleme

tşkler....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.