Şimdi Ara

iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
3.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rose Gold yerine narçiçeği daha uygun. Ben acayip benzettim.
  • Renk olarak cok acik pembe canli gorunce daha guzel geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailxxx01

Hocam rica etsem bi bakarmisin cihaz tsmc mi samsung mu ?

İşlemcisi tsmc
  • Bugün evimde ki 5ghz modem ile yaptığım testte iphone5s ile iphone6s arasında yaklaşık iki kat fark olduğunu gördüm.Resimlerini ekliyorum...

iphone 5s
     iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı

iphone 6s
     iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı
     iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı iphone 6s rose gold kullanıcı inceleme! iphone 5s vs iphone 6s 2.4hgz ve 5ghz farkı

• Evimdeki modem ve internet bağı ile bir kaç deneme yaptım.5ghz ağ ile 2.4ghz ağ arasında 3 kata yakın bir fark var.Size tavsiyem 5ghz bir modeminiz varsa mutlaka o ağ üzerinden girmeniz.

Video çekmek istedim bu videoda 2.4ghz ve 5ghz nedir, aralarındaki farklar,avantajları ve dezavantajları ,testlerle anlatmaya çalıştım...

iphone 5s ile sony z3 compact internet hız testi yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tulû

Ülkede sayısı son 10 yılda artan ve "sonradan görmeyim ;ama artık para bende" diyen kıro topluluğu ; forumda da kendini belli ediyor uzun süredir.

Pembe cep telefonu kızlar içinmiş ; doğru ya zaten o telefon saf pembe (saf pembe bile olsa fark etmez) ve hatta APPLE sizin kadar bilememiş bu telefona renk kodu olarak pink gold değil , rose gold demiş !

Rose gold modeli için kız cep telefonu diyebilen (bak kadın ya da bayan bile diyemiyor,demeyi bilmiyor ; artık çiğliği , toyluğu sen düşün) tipler burada ahkam kesiyor !

Sizin anlayacağınız dille ; hadi lan oradan !!!

Konu sahibi arkadaş seni unuttum kusura bakma ; hayırlı , uğurlu olsun , güle güle kullan.

aynen haklısın...Sağol...
  • Benim telefonum şarjı 1günü zor tamamlıyor.Diğer kullanıcılarda durum nasıl?
  • Bugün rose gold alan arkadaşlar varmı yada hangi renkleri tercih ettiler?
  • Telefonu türkiyede alan ve kaç gb modelini seçtiklerini yazabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPS-55

Telefonu türkiyede alan ve kaç gb modelini seçtiklerini yazabilirmi?

6s ile 5s i kiyaslama videosundan bahsetmissiniz konuda goremedim crktinizmi video varsa paylasirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MPS-55 kullanıcısına yanıt
    İp6s 64GB SG
  • quote:

Orijinalden alıntı: papadoc.

quote:

Orijinalden alıntı: MPS-55

Telefonu türkiyede alan ve kaç gb modelini seçtiklerini yazabilirmi?

6s ile 5s i kiyaslama videosundan bahsetmissiniz konuda goremedim crktinizmi video varsa paylasirmisiniz

İlk mesajda var videosu kamera testi...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.