Şimdi Ara

iPhone 6S Samsung ve TSMC işlemcilerin batarya ve ısınma değerleri farklı. Yeni skandal #chipgate (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
4
Favori
9.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiçkimse o kadar para verdikten sonra daha kötüsünü almayı istemez bence bu ciddi bir konu acaba telefonu alırken genius lara sorsak onlar net bir cevap verir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstediğimiz model gelene kadar değiştirme gibi bir şansımız olacağını zannetmiyorum. O kadar para veriyoruz tombala çektiriyorlar bide...
  • metinyap kullanıcısına yanıt
    Tr gelen bence ilk etap urunler hepsi samsung olur gibime geliyor.. Bu olay yeni cikti ya bekleyip 2 ay sonra belki yeni gelir

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    uygulama markette mevcut simdi indirdim siz nasil goremediniz

• 6s patladı desene seneyede yeni kasa 7 geldimi 6s ipad3 kaderini yaşıycak gözüküyor

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz uygulama bu değilmi ? Şuan storeda görünüyor.

iPhone 6S Samsung ve TSMC işlemcilerin batarya ve ısınma değerleri farklı. Yeni skandal #chipgate
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technical_Support

Dediğiniz uygulama bu değilmi ? Şuan storeda görünüyor.

iPhone 6S Samsung ve TSMC işlemcilerin batarya ve ısınma değerleri farklı. Yeni skandal #chipgate

Evet o uygulama :)

• Menladi kullanıcısına yanıt
    arzı karşılayabilmek için hocam.
  • Uygulama geri geldi ama chip kaynakli sorun devam ediyor. Siz cikar cikmaz Samsung chipli alin. Yeni serilerde sorun duzeltilince, satar tekrar alirsiniz.

Apple yaptigi aciklamada, her zamanki gibi sorunu reddetmis. Gecen yil Bendgate'i de reddetmisti. Sonra ne oldu? Yeni partilerde iyilestirme yaptilar, hatta 6S'de dizayn ve malzeme degistirdiler. Ve lansmanda bunu bukulmezlige dair yenilik diye sundular. Ah mahalle bakkali Apple ah..

http://techcrunch.com/2015/10/08/apple-says-battery-performance-of-new-iphones-a9-chips-vary-only-2-3/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lirum'u yükleyip kasa rengi ve işlemciyi yazabilir misiniz kullanıcı arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 14nm olduğu halde nasıl daha fazla enerji tüketebiliyor ki?
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Samsung chipte bir anormallik var. Fazla ısınıyor aynı zamanda. Pil süresi ve benchmark puanlari da düşük çıkıyor. Testler arttıkça daha net anlaşılacak durum.

- Usta, benimki TSMC çipli olsun ha!
    - Merak etme şefim, seninkini ayırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huysuz İhtiyar -- 9 Ekim 2015; 18:18:15 >
  • kullanmadan anlama durumu söz konusu değil heralde? rastgele diyelim o zaman. tsmc kime denk gelirse artık.
  • Dün okuyunca haberi hemen kendi cihazımı kontrol ettim, neyse ki TSMC çıktı. Gerçekten riskli bir durum ve alırken kontrol etme şansı yok, 2 saat batarya ömrü ciddi bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngnzlr -- 9 Ekim 2015; 12:54:44 >
  • Sabırsızlığın da bir bedelinin olması gayet normaldir.Bkz.Doğa belgeselleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngnzlr

Dün okuyunca haberi hemen kendi cihazımı kontrol ettim, neyse ki TSMC çıktı. Gerçekten riskli bir durum ve alırken kontrol etme şansı yok, 2 saat batarya ömrü ciddi bir süre.

Sizin cihaz plus mı ve hangi renk,kaç gb?

• iPhone 6S 64GB Space Gray modeli benim kullandığım.
  • quote:

iPhone 6S 64GB Space Gray modeli benim kullandığım.

Sağolun cevap için bir de hangi ülkeden aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nobidik

quote:

iPhone 6S 64GB Space Gray modeli benim kullandığım.

Sağolun cevap için bir de hangi ülkeden aldınız ?

İngiltere'den satın aldım.
  • Yapilan testte hata oldugunu dusunuyorum. Zira bende samsung olani var ve multicore single core farketmeksizin tsmc ile ayni sonuclar cikiyor. Hem ios 9.0.1 hem de ios9.1 beta4 sonuclari ektedir

Resimleri goremiyorsaniz.
    Ios9.0.1 sonuclari:
    Simgle core: 2543
    Multi core: 4426

Ios9.1 beta4 sonuclari:
    Single core: 2550
    Multi corr: 4434

Testler tam program yuklu iphone da, programlar kapatilmadan, ram bosaltilmadan yapilmistir

https://store.donanimhaber.com/17/7b/cc/177bcc2411347988d1a47c24df1ea893.PNG
    https://store.donanimhaber.com/10/0b/70/100b7068af21f590d2112357e13fbade.PNG
    https://store.donanimhaber.com/e6/66/27/e66627114f3f3d8f13e2fc52e8681599.PNG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 9 Ekim 2015; 14:51:06 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.