Şimdi Ara

İphone 6s şarj proplemi hakkında lütfen içerii..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi günler apple 6s sahibiyim son 4 5 aydır bir sıkıntı var çözemedim.Tlfnu şarja takıyorum,tamam doluyor ama 5 10 dakika sonra tekrardan durup şarj olmaya devam ediyor durup devam ettikten sonra sarj fulleniyor.Önceden böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım ben,ios 11 den dolayı sanıyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Cihazın 6 ay garantisi daha var.Sizce ne yapmalıyım.Cihazı hor kullanan biri değilim şarj aletini bile düzenli kullanır sağa sola atmam kimseye vermem.2 ay önce apple arayıp batarya testi yaptırdım sağlıklı bir sorun görünmüyor dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 1 Şubat 2018; 14:15:20 >

• ????
  • garantiniz var ise garantiye başvurun garantisiz bir cihazda cihazı sıfırlayarak başlanabılır bir üst sürümde denebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

garantiniz var ise garantiye başvurun garantisiz bir cihazda cihazı sıfırlayarak başlanabılır bir üst sürümde denebilir

Hocam temiz kurulumda yaptım ios 11 ile alakası yoksa gönderecem zaten ama karasız kaldım.Dayımın iphone 7 şarj aleti ile yaptım aynı sorun oldu .Hatta ios 11 konusunda bir kaç 6s kullanıcısı da bu sorundan bahsetmiş . Sizce göndereyim mi hemen .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürüm bekle ama Kenbu usta bizden iyi amA engüzeli yetkili servis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsrv

Sürüm bekle ama Kenbu usta bizden iyi amA engüzeli yetkili servis

Hocam ios 11 kasım sonunda falan geçtim . İos 10 da böyle sorun hiç yaşamadım sanırsam 11.2 de geçtim daha öncede 11.1 geçip döndüm 10 üstüne 3 4 tane sürüm geldi halen aynı sorun ben yazılımsal diye bekleyip duruyorum . Başka bir kaç arkadaşta bahsetti birde 11.3 betaya geçtim denemek için onda da yaptı. Yarın göndereyim . Kafam karıştı iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.