2 gün önce iPhone 6S telefonumun şebekesi gitti ve artık telefon şebekeyi görmüyor (Telefon her hangi bir darbe almadı, yere düşmedi). Telefon yurt içi Vodafone'dan alınma. Telefon sadece Vodafone hattı görmüyor, Turkcell hattı taktığımda sorunsuz çalışıyor, Türktelekom hattım olmadığı için onu deneyemedim. Apple teknik servisi aradım, Vodafone müşteri temsilcisiyle görüştüm ama sorun yok diyorlar. İnternette gördüğüm adımları uyguladım, fabrika ayarlarına döndüm ama çözüm bulamadım. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
sorunum devam ediyor arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle cihazı dfu moda alıp cihaza temizz kurulum yapın.Son güncellemeleri yüklediğinizden emin olun.Vodafone çekmiyorsa belki bulunduğunuz mevkideki iatasyonda sorun olabilir.Turcell çekiyorsa cihazda bir sorun yoktur.Dfu moddan sonra sonuç almazsanız yakınınızdaki ağple servisne gidip ücretsiz donanım testi yaptırın.
Edit:Vodafonun müşteri hizmetleride sıkıntılı neresinden tutarsan tut elinde kalır.Yüzde 90 olduğunuz bölgedeki baz istasyonunda sıkıntı vardır.
dfu moda alıp denedim hocam ama o da olmadı, başka bir telefonda vofafone hattım calısıyor. Ayrıca turktelekomu da denedim o da çalışıyor 6S'imde
quote:
Orijinalden alıntı: kaan147
dfu moda alıp denedim hocam ama o da olmadı, başka bir telefonda vofafone hattım calısıyor. Ayrıca turktelekomu da denedim o da çalışıyor 6S'imde
Dfu moda alıp yaptıktan sonra forumda çare aramanıza gerek yok.Hatta çalışıyor deniniz yakın apple yetkili servisine gidip ücretsiz donanım testi yaptırın.Sim kartta proplem olabilir dicem hattını başta telefonda denediğinizi söyşüyorsunuz.Dediğim gibi sorunu belirttin servise ücretsiz donanım testi yaptırın sorun olup olmadığı ortaya çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-83A9DEA5A
Dfu moda alıp yaptıktan sonra forumda çare aramanıza gerek yok.Hatta çalışıyor deniniz yakın apple yetkili servisine gidip ücretsiz donanım testi yaptırın.Sim kartta proplem olabilir dicem hattını başta telefonda denediğinizi söyşüyorsunuz.Dediğim gibi sorunu belirttin servise ücretsiz donanım testi yaptırın sorun olup olmadığı ortaya çıkar.
Alıntıları Göster
Teşekkür ederim hocam, yeni vodafone hat alıp onu denedim onda da çalışmadı. Apple servisi ile telefondan arayıp görüştüm, telefonumda sorun bulamadılar.Dediğiniz gibi donanım testi yaptıracağım artık.
quote:
Orijinalden alıntı: kaan147
Teşekkür ederim hocam, yeni vodafone hat alıp onu denedim onda da çalışmadı. Apple servisi ile telefondan arayıp görüştüm, telefonumda sorun bulamadılar.Dediğiniz gibi donanım testi yaptıracağım artık.
Alıntıları Göster
Boşuna para vermeseydiniz iyiydi hatta servise gittiğinizde durumunuzu anlatmayı unutmayın cihazda sorun varsa donanım testinde ortaya çıkar konu kilit iyi akşamlar iyi forumlar.Konu silinebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme