Şimdi Ara

Iphone 6s ses gitmeme, gelmeme sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2gün önce kullanmaya başladığım 6s, kullandığım ilk gün 3-4 kişiyi aradığımda veya arandığımda çalma sesi hiç gelmeden bağlantı kurdu ve her iki tarafta hiç ses duymadı. Konuşmayı sonlandırıp tekrar aradığımda normal bağlantı gerçekleşti. Aynı gün yine whatsapp uygulaması kullanırken uygulamanın kitlendiğine şahit oldum telefon normal çalışıyordu fakat uygulamanın kitlenmesini telefonu kapatıp açınca düzeltebildim.

Son iki gündür ise yukarıda yazdıklarımın hiçbiri gerçekleşmedi. Telefonu teslim almamın üzerinden 6 gün geçti.

Size ne yapmalı? Değiştirmeli miyim? Yoksa o güne ait bir sorundu (hat vs.) ve geçmiş olabilir mi ?

not: ios 9.0 geldi ilk gün 9.1'e güncelledi.
    Telefonun işlemcisi N71AP (samsung)

• Kesik hat kullanıyorsanız 4.5g özellikli nano sim kart ile değiştirin.
  • Nano sim kart alıp takmıştım ilk kullandığımdan beri nano simli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkayhan

Arkadaşlar Merhaba,

2gün önce kullanmaya başladığım 6s, kullandığım ilk gün 3-4 kişiyi aradığımda veya arandığımda çalma sesi hiç gelmeden bağlantı kurdu ve her iki tarafta hiç ses duymadı. Konuşmayı sonlandırıp tekrar aradığımda normal bağlantı gerçekleşti. Aynı gün yine whatsapp uygulaması kullanırken uygulamanın kitlendiğine şahit oldum telefon normal çalışıyordu fakat uygulamanın kitlenmesini telefonu kapatıp açınca düzeltebildim.

Son iki gündür ise yukarıda yazdıklarımın hiçbiri gerçekleşmedi. Telefonu teslim almamın üzerinden 6 gün geçti.

Size ne yapmalı? Değiştirmeli miyim? Yoksa o güne ait bir sorundu (hat vs.) ve geçmiş olabilir mi ?

not: ios 9.0 geldi ilk gün 9.1'e güncelledi.
    Telefonun işlemcisi N71AP (samsung)

Hocam hiç riske atmayın bir kez arama daha deneyin . Aynı sorun benim de başıma gelen sorunsa direk servise yollayın. Bir de telefonu geri yükle yapıp bilgisayar ile yazılım yüklemeyi deneyin. Sonrasında bu durum devam ederse yollayın gitsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.