Şimdi Ara

iPhone 6S Sürüm 10.3.3 'de ki Whatsapp Bildirim Sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar son bir kaç gündür bu şekilde bir sorun yaşıyorum whatsapp'dan mesaj geldiği zaman kişinin adı yazmamaya başladı illa mesajın içeriğine girmem gerekiyor aynısı gruptan gelen yazışmalar içinde geçerli bir kaç defa silip geri yükledim Whatsappın kendi içerisindeki ayarlar kısmından bildirimler bölümündeki Ön İzlemeyi Göster seçeneğini açtığım zaman geliyor fakat bunu açmak da çok istemiyorum telefon ekranında mesajlar okunuyor bundan önce hep bu şekilde kullanıyordum isim yazmaması aslında çok büyük problem değil ama acaba benden başka kişilerde de varmı diye merak ediyorum doğrusu hatta özellikle çözümü varsa çok daha güzel olur whatsapp destekten de yazdım daha dönüş alamadım maalesef iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARMONSU38 -- 18 Mayıs 2018; 11:20:30 >

• Arkadaşlar bu sorunu bende iphone 7 de yaşıyorum. Varmi çözüm veya bu durumu yasayan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metto05

Arkadaşlar bu sorunu bende iphone 7 de yaşıyorum. Varmi çözüm veya bu durumu yasayan?
    Sonunda aynı sorunu yaşayan birisini bulabildim hocam bi anda oldu demi sizinde sanki son güncelleme de mi oldu hatırlamıyorum tam doğrusu ama çözüm için WhatsApp'a mail attım herhangi bir dönüş yapılmadı yapılsa da herhalde telefonu güncelle derler

• ayarlar-whatsapp-bildirim- kilit ekranda göster seçenekleri aktif mi?
  • Aynı sorun bendede var muhtemelen WhatsApp en son güncellemeden sonra oldu bu çünkü eşimin telefonunu güncelledikten sonra ondada bu sorunu vermeye başladı cihazlar 8 ve 6S Plus

• quote:

Orijinalden alıntı: gaisensei

ayarlar-whatsapp-bildirim- kilit ekranda göster seçenekleri aktif mi?
    Açık hocam açık uzun yıllardır ayarları hiç değişmedi yani çok saçma bir hal aldı diyebilirim bir anda telefonu bile sıfırlamayı düşündüm ama dedim o kadar zamanımı almadan yazayım belki yaşayan vardır forumda varmış da
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferli

Aynı sorun bendede var muhtemelen WhatsApp en son güncellemeden sonra oldu bu çünkü eşimin telefonunu güncelledikten sonra ondada bu sorunu vermeye başladı cihazlar 8 ve 6S Plus

Herhalde bir güncelleme gelmeden düzelmez diye düşünüyorum hocam sizde bulamadınız değil mi herhangi bir çözümünü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GARMONSU38 kullanıcısına yanıt
    Valla bu durumu ben en son watsapp guncellemesinden sonra yasadim. Bu durumu yasayan kişi sayisida sınırlı sanırım. Önizleme açıldığında isim çıkıyor ama ben o sekilde kullanmayi sevmediğim için kapıyorum. Kapayincada bildirim mrkezinde kimin ne gönderdiğini göremiyorum...

• quote:

Valla bu durumu ben en son watsapp guncellemesinden sonra yasadim. Bu durumu yasayan kişi sayisida sınırlı sanırım. Önizleme açıldığında isim çıkıyor ama ben o sekilde kullanmayi sevmediğim için kapıyorum. Kapayincada bildirim mrkezinde kimin ne gönderdiğini göremiyorum...
    Aynen öyle bende whatsapp güncellemesinden sonra yaşadım dediğin gibi sınırlı sayıda herhalde çoğu kişide denedim hiç problem yok bekleyeceğiz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARMONSU38

Aynen öyle bende whatsapp güncellemesinden sonra yaşadım dediğin gibi sınırlı sayıda herhalde çoğu kişide denedim hiç problem yok bekleyeceğiz o zaman

Alıntıları Göster
    Yeniden kurmak çözüm olurmu acaba Var bi sorun ama neden kaynakli bilemedim

• quote:

Yeniden kurmak çözüm olurmu acaba Var bi sorun ama neden kaynakli bilemedim

Alıntıları Göster
    3 defa denedim ben sildikten sonra telefonu kapatıp açtım vs bir çok şey denedim belki düzelebilir kişiden kişiye değişiyor bir de siz deneyin olumlu sonuc alırsanız yazarsanız sevinirim
  • quote:

3 defa denedim ben sildikten sonra telefonu kapatıp açtım vs bir çok şey denedim belki düzelebilir kişiden kişiye değişiyor bir de siz deneyin olumlu sonuc alırsanız yazarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Hocam denedim bende sildim yükledim şimdi sonuc aynı....

• quote:

Hocam denedim bende sildim yükledim şimdi sonuc aynı....

Alıntıları Göster
    Düzelir umarım hocam kötü bir durum hiç karşılaşmadim böyle birşeyle bugüne kadar

• quote:

Düzelir umarım hocam kötü bir durum hiç karşılaşmadim böyle birşeyle bugüne kadar

Alıntıları Göster
    Araştıralım bakalım biraz daha belki sorunu yaşayan baska arkadaşlar da vardır. Sizde biseyler ogrenirseniz aktarırsınız hocam

• Aynı sorun benim telefonumda da var. Bu problemi çözebilen oldu mu? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Puredistance

Aynı sorun benim telefonumda da var. Bu problemi çözebilen oldu mu? :(
    Maalesef bekliyoruz hocam daha kimseden ses çıkmıyor youtube da falan baktim biraz hiç böyle bir hata paylaşan göremedim

• Bende de var bu sorun. Cok sinir edici bir sey. Guncellemeden sonra oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

Bende de var bu sorun. Cok sinir edici bir sey. Guncellemeden sonra oldu.
    hocam çevremdeki çoğu kişide yok boşu boşuna böyle birşey oldu olmadı video falan çekip atıcam da whatsapp maillere dönmüyor ki
  • Bende de var bu sorun. İyi bari yalnız değilmişim. Çok saçma bir problem ya, umarım bir sonraki güncellemede çözerler. Donanımhaberin haber yapması lazım bu durumu. İllaki yurtdışında olan haberleri çevirip vermesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Bende de var bu sorun. İyi bari yalnız değilmişim. Çok saçma bir problem ya, umarım bir sonraki güncellemede çözerler. Donanımhaberin haber yapması lazım bu durumu. İllaki yurtdışında olan haberleri çevirip vermesinler.
    Aynen aslında haber niteliği taşıyan bir olay yani belki bakmayacagim mesaja bakmak zorunda kalıyorum doğrusu bir çok yabancı siteyi kurcaladim ama hala daha birşey yok şuan gözükürde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.