Şimdi Ara

iPhone 6S Sürüm 10.3.3 'de ki Whatsapp Bildirim Sorunu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence yurtdışındaki haber sitelerine durumu mail atalım, donanımhaber yurtdışından görüp anca çevirir.
  • GARMONSU38 kullanıcısına yanıt
    ben dayanamayıp ön izlemeyi açtım şimdilik. Yeni güncelleme bekleyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayyan

ben dayanamayıp ön izlemeyi açtım şimdilik. Yeni güncelleme bekleyeceğiz.
    İyi yapmışsın hocam WhatsApp mesaja dönüş yaptı biraz önce gördüm en altta not diye eklemiş ios 11 ve üstü kullanıcılar görebilir daha alt sürümdekiler göremez diyor ama arkadaşlarimda 11 olan da var 10 olan da var bu şekilde olması çok saçma ya güncellemek zorundamiyiz yani

Gelen maili de ekliyorum buraya

iPhone 6S Sürüm 10.3.3 'de ki Whatsapp Bildirim Sorunu !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARMONSU38 -- 22 Mayıs 2018; 8:37:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de oldu bu probem yanlış hatırlamıyorsam şu şekilde çözdüm
    whatsapp'ın kendi içindeki ayalara girip bildirimlerden show preview aktif yaptım daha sonra ios bildirim ayarlarından whatsapp kısmında show preiews - never yaptım düzeldi
  • iOS 10 için çözüm yok. iOS 11 için bir üstteki mesajda arkadaşın bahsettiği şekilde çözülüyor. Yani whatsapp güncellemesinde de bu sorunun kalkacağını düşünmüyoru çünkü bu bir problem değil whatsapp'ın bu özelliği kullanma biçimi değişti (yazılım olarak) tekrar geri getirmeyeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

iOS 10 için çözüm yok. iOS 11 için bir üstteki mesajda arkadaşın bahsettiği şekilde çözülüyor. Yani whatsapp güncellemesinde de bu sorunun kalkacağını düşünmüyoru çünkü bu bir problem değil whatsapp'ın bu özelliği kullanma biçimi değişti (yazılım olarak) tekrar geri getirmeyeceklerdir.
    Galiba hocam maili eklemiştim dikkat ettiniz mi bilmiyorum not dedikleri kısıma da eklemişler bence çok kötü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wyilldirim

bende de oldu bu probem yanlış hatırlamıyorsam şu şekilde çözdüm
    whatsapp'ın kendi içindeki ayalara girip bildirimlerden show preview aktif yaptım daha sonra ios bildirim ayarlarından whatsapp kısmında show preiews - never yaptım düzeldi
    iOS 11 mi kullanıyorsunuz ?
  • Ben iphone 5 kullaniyorum. Malum ios10 sürümüm. İos11de ayarlardan duzeliyomus ama ios10da olmuyor. Hatta oyle bir ayar bile yok. Demekki whatsapp bilerek boyle bir sey yapti. Zaten antin kuntin bir sey cikarmasalar şaşardim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorundan bende muzdaribim. Önizlemeyi mecburen açtım. Sürüm 10.3.3 cihaz 6S.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GARMONSU38 kullanıcısına yanıt
    Evet 11.3

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mecbur 11 e güncelleme yapın diyorlar ama bende bildirim merkezinde soldaki yere araç takımı ekle kısmından ekledim whatsapp bölümünü ordan görüyorum yazanları maalesef çok sıkıntı bişey ya bi anda böyle birşey yapmaları çok saçma oldu yıllarca alt sürüm kullandık güncellemedik güncelleyin diye illa böyle dandik birşey yapmaya gerek yoktu
  • Beyler aynı hata bende de oldu. iPhone 7 iOS 10.3.3 sorun nasıl çözülür? iOS güncellemesi yapmak zorunda kalmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Beyler aynı hata bende de oldu. iPhone 7 iOS 10.3.3 sorun nasıl çözülür? iOS güncellemesi yapmak zorunda kalmayalım.
    Çözüm bende bulamadım hocam yukarıda bana gönderilen maili okuyunca umudum iyice kesildi dedim herhalde güncellemeden çözülmeyecek gibi gözüküyor :(

• Çözüm burada..

Aşağıdaki linkten Whatsapp'ın 2.18.51 versiyonunu indiriyorsunuz.

Sonrasında iPhone'da whatsapp'ı silmeden önce chat backup yapıyorsunuz ki önceki konuşmalarınız vs. kaybolmasın. iCloud'a backup tamamlandıktan sonra cihazdaki Whatsapp'ı siliyorsunuz.

iTunes'u açıyorsunuz (iTunes'un apps kısmı olan versiyonu olması lazım, yenilerde yok. Eski versiyonu yüklemeniz gerekli. Mac için versiyon no 12.6.3 'dür)

Apps kısmına gelip indirdiğiniz Whatsapp 2.18.51 programını sürükleyip bırakıyorsunuz. Sonrasında iTunes'dan telefonu seçip Apps kısmında whatsapp'ı seçiyorsunuz ve Install deyip yüklüyorsunuz.

Cihaza whatsapp yüklenince programı açıp restore icloud yapıp eski yedekleri yüklemeye başlıyorsunuz ve eski versiyon Whatsapp'ınıza kavuşuyorsunuz.

Dikkat: Appstore'da whatsapp programı yeni versiyon çıktı diye uyarı çıkaracaktır. Sakın yüklemeyin yoksa yeni versiyona tekrar çıkmış olursunuz.

https://www.dropbox.com/s/x9wujvr8982j6kv/WhatsApp%202.18.51.ipa?dl=1

• quote:

Çözüm burada..

Sonrasında iPhone'da whatsapp'ı silmeden önce chat backup yapıyorsunuz ki önceki konuşmalarınız vs. kaybolmasın. iCloud'a backup tamamlandıktan sonra cihazdaki Whatsapp'ı siliyorsunuz.

iTunes'u açıyorsunuz (iTunes'un apps kısmı olan versiyonu olması lazım, yenilerde yok. Eski versiyonu yüklemeniz gerekli. Mac için versiyon no 12.6.3 'dür)

Apps kısmına gelip indirdiğiniz Whatsapp 2.18.51 programını sürükleyip bırakıyorsunuz. Sonrasında iTunes'dan telefonu seçip Apps kısmında whatsapp'ı seçiyorsunuz ve Install deyip yüklüyorsunuz.

Cihaza whatsapp yüklenince programı açıp restore icloud yapıp eski yedekleri yüklemeye başlıyorsunuz ve eski versiyon Whatsapp'ınıza kavuşuyorsunuz.

Dikkat: Appstore'da whatsapp programı yeni versiyon çıktı diye uyarı çıkaracaktır. Sakın yüklemeyin yoksa yeni versiyona tekrar çıkmış olursunuz.

Yarın sabah ilk iş bunu deneyeceğim hocam anlatım için çok sağolun eski versiyon iTunes 'ın Windows için sürüm kaç olmasi lazim biliyormusunuz

• wyilldirim kullanıcısına yanıt
    Ayarları Resimdeki gibi yapınca düzeldi. 6s plus 11.3.1 sürüm,Teşekkürler

• quote:

Çözüm burada..

Hocam tekrar merhaba iTunes'ın eski sürümlerini yüklemeye çalışıyorum hep yükleme ekranında geri sarıp yüklemeyi tamamlamıyor bende iFunBox diye bir uygulama vardı bilgisayarımda onun üzerinden attım fakat whatsapp'a girdiğimde AppStore kullanıcı adı ve şifre istedi onu da giriyorum fakat uygulama atıyor sizin verdiğiniz ipa linkindekini deniyorum oysaki ne yapabiliriz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: GARMONSU38

Hocam tekrar merhaba iTunes'ın eski sürümlerini yüklemeye çalışıyorum hep yükleme ekranında geri sarıp yüklemeyi tamamlamıyor bende iFunBox diye bir uygulama vardı bilgisayarımda onun üzerinden attım fakat whatsapp'a girdiğimde AppStore kullanıcı adı ve şifre istedi onu da giriyorum fakat uygulama atıyor sizin verdiğiniz ipa linkindekini deniyorum oysaki ne yapabiliriz acaba

Alıntıları Göster
    Hocam sanirim ben kendi hesabimla indirdigim icin onun apple id sini istiyor sizden. Cydia impactor diye bir program var kurabilirsiniz sanirim. Nette arastirin nasil yapilacagi hakkinda bilgi vardir cydia impactor ile program kurmanin. Jailbreak gerekmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Teşekkür ederim hocam birden fazla denedim beceremedim doğrusu o yüzden eski haline getirdim artık sürüm güncellemeyi zaten düşünmüyorum ama yazan kişilere yukarıdaki bildirim merkezi araç takımına ekledim birinci seçenek ordan görüyorum ikinci seçenek 3d touch ile üzerine basarak görüyorum sağlık olsun 6s şuan için 10.3.3 ile gayet sağlıklı çalışıyor hiç güncellemeyeyim diyorum 11'e böyle bir sebepten ötürü siz ne dersiniz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARMONSU38 -- 24 Mayıs 2018; 15:1:12 >
  • aynı sorunu bende yaşıyorum malesef
    5S
    Software: 11.3.1 (15E302)
    Whatsapp2.18.60

Telefonu değiştirmemiz gerekiyor sanırım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.