Bildirim
iPhone 6s'ten P20 Lite'a Geçmek
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
P20 Lite 2000TL civarında satılıyor. Senin elindeki telefon 16gb modelimi? Garantisi bitmiş yazmıssın ve 1 haftalık huawei bence gayet karlı.
Şu şekilde düşün 6s seni 2 sene sorunsuz idare eder mi? Huawei nin 2 sene garantisi var herhangi bir problemde değişim yada iade şansın var. -
Kamera performansı dışında iphone u arayacağını sanmıyorum ..Ben olsam değişirdim şimdi bende iphone 6 plus var kafa kafaya teklif verseler hemen veririm.. 60 fps video ve ois ten vazgeçiçez artık yapacak bişey yok ... -
Özellik olarak daha kötü bir telefona geçiliyor ama ben olsam geçerdim muhtemelen 1 haftalık telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X