Şimdi Ara

iPhone 6S ve 6S Plus modelleri 2 GB RAM'e sahip olabilir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uçan tekme

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Orijinalden alıntı: uçan tekme

radikal ve farklı bir değişiklik yapmazlarsa i6s in işi çok zor olacak 2015 te.

galaxy s6 ve s6 edge apple ın bütün planlarını alt üst etti.

Yapmayın ya S2'de beri aynı laf. Saçma haber siteleri bile öyle başlıklar girmiyor artık.

s6 yı ve s6edge i diğer s modelleri ile karıştırmamak lazım aga.

an itibariyle en güçlü donanımı veriyor.exynos 7420 ile.tasarım ve malzeme kalitesi diğerlerine göre çok farklı ve olumlu.yazılımı geliştirmişler.

şuraya yazıyorum .en az 2 yıl samsungu götürür bu telefon.üretimde sıkıntı ve hata yapmazlarsa.

6 ay sonra fiyatıda düşeceğinden insanlar iphone u tercih etmeyecekler aga.daha güçlü ve tasarımı daha iyi edge modeli iyi bir seçenek olacak.

Yeni iphone çıktığında piyasanın en güçlüsü olacağını öngörmek zor değil.

• Teknolojiyi gıdım gıdım veriyorlar. Baştan istese 2gb ram koyardı ama 6s için koymadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidde 4 gb ramın konuşulduğu bir zamanda e bi zahmet 2 gb ramda versin

(android ram düşmanı ios 1 gb ylede stabil v.s demeyin android 5 le bayaa toparladı)

• Hocam zaten teknik olarak android 5 sürümünden itibaren ios'dan daha stabil bu yorum değil gerçek.

• Ramleri ddr4 olsun enerji verimliliği açısından 2 gb o kadar önemli değil.Ben stereo ses bekliyorum süpriz olarak alınan deneyimi arttırıcaktır.

• S modelinde donanımın yükseleceği zaten belli birşey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 sekmeden sonra tarayıcı baştan yükleme yapmasın artık bir zahmet. Scrollingte yok. Exynos'lu Samsunglar tarayıcı yükleme hızında farkı bayağı açtı da... Multi-tasking Multi-Windowing yok. Bana göre arama yaparken performanslı oluyor İphone. İOS büyük avantaj ama donanım sadece İOS'ta telefon olmaya yetecek kadar. Exynos öyle değil. Chromebookta bile var, Pc düzeyinde işlem gücü sağlıyor -mübalağa var-. Apple Ax telefon düzeyinde.

• sadanorg S kullanıcısına yanıt
    Niye herkes bilmeden konuşmaktan hoşlanıyor? Yağ gibi akmasının Ram ile ne ilgisi var? Arabelleği fazla koymanın bir sistemle ne ilgisi var? Cihaz ihtiyaç duyarsa Ram koyarlar. Kısıtlandırılmış biçimde devam edecekse 1 GB yetecektir. Neden bilmeden konuşuyorsunuz? Ram işlem yapma birimi. İOS kısıtlı bir sistem. Ram'e fazla ihtiyaç duymuyor zaten.Bu oranda senin yaptığın iş miktarı da azalıyor. Aynı anda iki işlem bile yapamazsın İOS'ta. Sadece bir işleme izin verir. Daha yeni yeni arkada işlem çalıştırma geldi İOS'a. O da Ram olmadığı için düzgün çalışmıyor. Mecburen koyacaklar 2 GB Ram ileri modellerde.
  • Kamera'da iyileştirmeler olur mu acaba? 2 gb ram gelecektir zaten büyük ihtimalle.

• iphone donanım konusunda çok kısıtlı, bir iki model önceden bile eklenebilirdi 2gb ram, bir şekilde şirket politikaları bu yönde.
  • fthkn F kullanıcısına yanıt
    Ben burada ironi yaptım. Bir zamanlar ios kullanan lar derdi hiç gerek yok yağ gibi akıyor diye. Şimdi hepsi 2 gb ram istiyor nedense ios kullanan arkadaşlar objektif olamıyor.

• sadanorg S kullanıcısına yanıt
    Anladım. O an doğrudan bir anlam çıkıyor hızlı okuyunca. Gerçekten de dediğin gibi bir ironi yapmışsın yazdığında.
  • 'olabilir'

• Millet donanımını kötülüyorsunuz ama gün gelecek muhtaç kalacaksınız android alan bir bakıyonuz ki 1 sene max kullanıyo ama ip4 hala popüler kullanılan bi telefon hanginiz galaxy s i s+ ı hatırlıyo hanginiz galaxy s2 kullanıyo donanımı önemseyenler peçete kullanır gibi android değiştiriyor iphone alan ise stabilite uzun kullanım süresi bunları düşünüyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar kendisine ve ürününe güveniyolar ağa adam bu ram yeter diyor ve yetiyoda...
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    S serilerinde böyle özellikler olmak zorunda. Millet niye tepki göstersin ki satarlar 6s alılar.

Umarım pile çare bulabilirler. Ben 512ram bile kullanırım sorun değil. -ki kullanıyorum - pilden bıktırmasınlar bizi yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.