Bildirim
iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, pasaport kaydı için pasaport giriş çıkış süresi de iki ay mı? Yani girdikten sonra iki ay içinde kayıt yaptırabiliyor muyuz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
son 60 gün içerisinde giriş çıkış istiyor, 130 tl de ücreti olması lazım kayıt için -
Bu fiyata 6s alamıyorum ne yazık ki. 3.100'lüğü alırım, o da bana yetmez. 3.900 de veremem.
Alanlara hayırlı olsun. -
https://itunes.apple.com/us/app/lirum-device-info-lite-system/id591660734?mt=8
Apstore'da ki bu uygulama ile bakılabiliyor. Birde sizinki kaç gb model?
Bu arada hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobidik -- 12 Ekim 2015; 19:36:05 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
cihazı yurtdışından alıcam fiyatlardan dolayı, ıraktan alma durumu var şuanda 6s 64gb 850$ olarak alabiliyorum. kontrol edeceğim tek şey cihazın a1688 seri olması mı onun haricinde farklı birşey var mı ? -
Perşembeyi Cumaya bağlayan gece online store da satışa çıkacak dedi Apple müşteri hizmetleri. İnşallah yine saçma bir şey olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 12 Ekim 2015; 20:25:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serkanover
cihazı yurtdışından alıcam fiyatlardan dolayı, ıraktan alma durumu var şuanda 6s 64gb 850$ olarak alabiliyorum. kontrol edeceğim tek şey cihazın a1688 seri olması mı onun haricinde farklı birşey var mı ?
Ulan nasıl bir ülkede yaşıyoruz.. Kıçımızdaki Irakla aramızdaki fark 1000 TL.. yani 350 dolar ortalama fark var..
Hocam Erbildenmi alacaksın.. Nereden alacağını yazarmısın bende araştırmaya gireyim eş dost birini bulmaya çalışalım. -
Apple'ın kasasındaki nakit nasıl oluştu diyenlere işte yanıtı..
diğer mağazalardan ön sipariş verenlerin tarihleri de uzamış apple direk bu tarihte mi satın diyor -
eniştenin şirketten çalışanlar gitmiş onlara aldıracaktı neresinden alınacak bilmiyorum
zaten model numarası hiçbir yerde yazmıyor falan dedi kendine aldı geldiğinde bakıcam bir sonraki gittiklerinde alacaklar bana -
23 ekime 2 gün kaldı alacak kimler var
Buradayız
quote:
Orijinalden alıntı: TheNobleStar
Burdayız
kargo süreci nasıl olur ki -
quote:
Buradayiz, heyecanla bekliyoruz
quote:
kargo süreci nasıl olur ki
Hocam inşallah erken gönderirler bende o konuda endişeliyim. Eft yi falan hemen ertesi gün onaylasalar iyi olacak.
erken gönderseler iyi olacak beklettiler zaten -
Kimse yok mu? Kaldı şurda 6 saat
AOS'den aldığımızda ne kadar sürede teslim edicekler acaba.
Haftaya cuma şehir dışında olacağım. O zamana kadar teslim edebilecekler mi ki acaba ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X