Şimdi Ara

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
1
Favori
16.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FpsMachine

quote:

Orijinalden alıntı: legendege

quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Ne gereksiz bir konu? Bir ay sonra alsaniz ne olacak? Yaptiklari da sadece Whatsapp a girmek. Kapitalizm sizin yuzunuzden uçtu be!

Para olmayınca her bi moka kapitalist sistem abi yeaaa demek..

Para ile ne alakası var. Alakası var ise maddi durumumun senden kat kat daha iyi olduğuna bahse girerim. Ama olay sidik yarışına dönmesin.

Cep telefonu ile gösteriş yapmaya çalışanlar yüzünden böyle aldı başını gitti sektör.

Iphone 5 veya 5S sahip biri telefonunda teknik bir sıkıntı yoksa 6'ya geçiyorsa bu israftır. Bunun bir açıklaması yok.

Şuan LG G4 kullanıyorum. Çok memnunum en az 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum. Her yıl resetliyorum telefonu yeni gibi oluyor. Android çok kasıyor diye ağlamıyorum. Her önüme gelen uygulamayıda yüklemiyorum.

Umarım herkes zamanla israfı azaltırda. Bizde piyasada 4 bine telefon görmeyiz. Yazıktır.

konumuz bu değil zaten ama bende aylık gelirimizin senden daha yüksek olduğuna bahse girerim.

benim düşüncem bir insanın parası varsa alması. takside girip veya bankadan kredi çekip almaması.

parası olan adama kimse eleştiri yapamaz zaten .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar herşey hoş güzelde bişey sorucam iphone 6s 64 gb ikinci eli sizce ne olabilir kaça gider kaça alinabilir bilgisi olan fikri olan söyliyebilir mi??
  • Bugün, AOS tan aldım. iPhone 6S 64GB Uzay Grisi cihazım geldi ve Samsung işlemci çıktı. Cihazım sorun yok çok şükür :) Herkes alanan hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burtii -- 3 Kasım 2015; 18:16:25 >
  • Samsung çıktı bana da
  • burtii kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

Hayırlı olsun hocam

Teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

Benimde ödeme onaylanmış.Teslimat 2-4 kasım yazıyor.

İphone 6s 16 Gb Rose Gold.
    İphone 6s 64 Gb Rose Gold.
    İphone 6s+ 128 Gb Space Gray.

Cihazları bugün teslim aldım.2'si TSMC diğeri Samsung işlemcili çıktı.

İphone 6s 16 Gb Rose Gold - TSMC
    İphone 6s 64 Gb Rose Gold - Samsung
    İphone 6s+ 128 Gb Space Gray - TSMC

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung işlemcili çıkıp değiştirmeyi düşünen var mı
  • Benim cihazda şarj problemi var hem az gidiyor hem de şarj olurken yüzde 98 de kalıyor kapatıp açınca yüzde 100 oluyor değişim istedim bakalım. Samsung çipten mi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNobleStar

Samsung işlemcili çıkıp değiştirmeyi düşünen var mı

30 kere söyledik geekbench testi dışında diğer tüm benchmarklarda ve uygulamalarda hiçbir fark yok tsmc ve samsung arasında

• TheNobleStar kullanıcısına yanıt
    Samsung işlemcinin daha performanslı olduğu çıktı ortaya neden değiştirsinler ki?
  • Valla şarjı iyi gittikten sonra sıkıntı yok benim için. 6 saat kullanım çok az geldi bana. Bide şarj olurken donması vardı. Yoksa he samsung he tsmc farketmez

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.