Şimdi Ara

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
1
Favori
16.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6s 64 gb turkcell faturalı aksesuarlar kutudan çıkmamış kırılmaz jelatin ve kılıflı 2 gün kullanılmış cihazımla 6s plus 64 gb takas yapmak istiyorum.ilgilenen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertantana

6s 64 gb turkcell faturalı aksesuarlar kutudan çıkmamış kırılmaz jelatin ve kılıflı 2 gün kullanılmış cihazımla 6s plus 64 gb takas yapmak istiyorum.ilgilenen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilir.

6S Plus fazla büyük değil mi?
  • Bu sabah ödemeyi yaptığım halde, sipariş bekleniyor yazıyo hala?

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Resmi tatil olduğundan ilk iş günü havale işlemi onaylanır. O da en erken pazartesi günü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Bu sabah ödemeyi yaptığım halde, sipariş bekleniyor yazıyo hala?

Havale ile yaptınız sanırım, Pazartesi onaylanır, Salı yada Çarşamba kargoya verilir Çarşamba yada Perşembe elinize ulaşır.

En erken Çarşamba olarak düşünün. Apple Sitesinde yazan teslimat süresi kendilerini garantiye almak için.

Tabi ellerinde sizin istediğiniz model kalmamışsa yada yurtdışından 2. parti malın gelmesi bekleniyorsa üstteki yazdığım gibi olmayıp uzayabilir size teslimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

Orijinalden alıntı: ATAK_T-129

quote:

quote:

Benimde geldi.işlemciye nerden bakıyoruz acaba

LİRUM uygulamasını indir, oradan uygulama içinde "CPU" ya tıkla en alta in orda yazar.

Sağolun internetten araştırınca buldum. Samsung çıktı benimki de. 6splus 64gb

TSMC benim, fark olmadığını biliyorum ama...

psikolojik olarak rahatladım

Şimdilik sıkıntı yok benimde. Hatta note 4 e göre şarjı olumlu yönde benim için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bana da cumadan önce geldi. gelen arkadaşlara hayırlı günlerde kullanmalarını diliyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

LİRUM uygulamasını indir, oradan uygulama içinde "CPU" ya tıkla en alta in orda yazar.

Aynen hocam bende note 4 ten geçtim note 4 te 4.5-6 saat arası ekran süresi alıyordum. Bunda 1-2 saat fazla olacak gibi

• 6S 64 GB Space Gray - Şansıma işlemci TSMC çıktı. En azından değiştirsem mi demeyeceğim. Herkes iyi günlerde kullansın

• Aldığım cihazda kronik ekrandan ses gelme sorunu var galiba. Sizde de var mı bu durum? Ekranın kenarlarına bastırınca klik klik diye ses geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen hocam bende note 4 ten geçtim note 4 te 4.5-6 saat arası ekran süresi alıyordum. Bunda 1-2 saat fazla olacak gibi

Merhaba hocam.Note4 kullanırken temiz kurulum yapmama rağmen şarjı hemen düşmeye başlardı. Bunda öyle bir durum yok. Bakalım arka planda beklerken şarjı bitirecek mi göreceğiz. Note4 te bazen kendi kendine yeni uygulama yüklememe rağmen şarjı aşırı yerdi birşeyler. Hatta geçen hafta geceden sabaha %25 götürmüştü. Bu telefona geçmemin en büyük sebebi şarj ve işimle ilgili bazı uygulamaların burda olması. İnşallah üzmez bakalım. Bu arada fotoğraf kalitesini inceledikten sonra tekrar görüşelim burdan. İkisi arasındaki farklılıkları merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cicigugupa

Arkadaslar merhaba, 4 gun sonra ABD San Diego eyaletindeki Fashion Valley'deki yetkili Apple Store'dan aldirdigim iPhone 6s 16 gb Gold telefon elime ulasicak. Satmak için getirtiyorum, cihazin kutusu dahi acilmamis bir sekilde teslim edecegim.1 yil uluslararasi Apple garantisi mevcut .

Fiyatlari dürüst bir sekilde paylasayim,soylediklerim uzerinden sizde arastirmanizi yapin lütfen. Ürüne tam olarak 2.100 tl ödedim. ( 50 dolar eyalet vergisine gitti ve tax free o eyalette gecersiz oldugu icin geride alamadim) herneyse cihazi 2.550 TL son fiyat olmak üzere satmayi düsünüyorum.450 tl kar payi koydum yani. Alacak olan kisi 130 tl karsiliginda pasaport kaydini yaptirmasi gerekicek.

Sonuc olarak ürünun turkiye fiyatinin 3100 tl oldugunu düsünürsek, muhtemel alisverisden ben 450 tl , alacak olan kiside 550-130=420 tl kar etmis olucak.Forumda ilgilenen bir kac kisiye daha mesaj attim, ilk ulasana verecegim. Biraderde bir tane uzay grisi renginden getiriyor oda 2.600 a veriyor eger ilgilenen olursa pm atin total 2 tane cihaz var baskada yok :)

Parayı peşin alacaksın Apple store da peşin 2975 tl yani 2550+130(pasaport harcı) =2680 sonuş 2975-2680=295 tl fark var şimdi insanlar bu fark için Türkiye garabtili bir cihazı bırakıp yurt dışı cihaz almaz

• arkadaşlar teknosada iphone6s 128 gb 3900 tl ve 390 tl değerinde hediye çeki veriyor sizce alinir mi???
  • Randevu almadım apple a gidip 64 gb 6s almak istesem hemen verirler mi? Bu olmuyosa online sipariş versem ne kadar sürede gelir? 1-2 hafta yazıyor tahmini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altaymobil

Randevu almadım apple a gidip 64 gb 6s almak istesem hemen verirler mi? Bu olmuyosa online sipariş versem ne kadar sürede gelir? 1-2 hafta yazıyor tahmini.

Bildiğim kadarıyla randevusuz satış olmuyor.1-2 hafta yazması bazen yanıltıyor daha çabuk gelebiliyor

• Samsung islemci ile herhangi bir sorun yasamadim, iki gundur performans olsun pil olsun cok iyi

• İslemci muhabbeti tamamen boş iş hocam, her cihazda birşey buluyorlar böyle...
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, iphone6 ile karsilastirdigimda touch id okumasi, menu gecisleri, kamera vs genel olarak hizlanma farkedilir sekilde artmis.

• Hocam touch id ne ki , Apple resmen devrim yaptı S serisiyle ben yazınca eksiliyorlar. İşlemcide %70lerde bir performans artışı var, GPU birimi %90 daha hızlı, ram 2GB oldu, kameralar güncellendi, yeni titreşim engine i muhteşem acayip hoşuma gidiyor, sadece IOS 9 çok berbat durumda şuan. Asıl hızı IOS 9.2 veya 9.3 ile göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confuest -- 1 Kasım 2015; 17:42:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendege

quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Ne gereksiz bir konu? Bir ay sonra alsaniz ne olacak? Yaptiklari da sadece Whatsapp a girmek. Kapitalizm sizin yuzunuzden uçtu be!

Para olmayınca her bi moka kapitalist sistem abi yeaaa demek..

Para ile ne alakası var. Alakası var ise maddi durumumun senden kat kat daha iyi olduğuna bahse girerim. Ama olay sidik yarışına dönmesin.

Cep telefonu ile gösteriş yapmaya çalışanlar yüzünden böyle aldı başını gitti sektör.

Iphone 5 veya 5S sahip biri telefonunda teknik bir sıkıntı yoksa 6'ya geçiyorsa bu israftır. Bunun bir açıklaması yok.

Şuan LG G4 kullanıyorum. Çok memnunum en az 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum. Her yıl resetliyorum telefonu yeni gibi oluyor. Android çok kasıyor diye ağlamıyorum. Her önüme gelen uygulamayıda yüklemiyorum.

Umarım herkes zamanla israfı azaltırda. Bizde piyasada 4 bine telefon görmeyiz. Yazıktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.