Şimdi Ara

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
1
Favori
16.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşlemci TSMC çıktı. (Apple Online Store'dan alındı) saat 11:20'de eve getirdiler UPS Acil express...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 30 Ekim 2015; 13:57:20 >
  • Benimde geldi.işlemciye nerden bakıyoruz acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler işleniyor aşamasında yaklaşık ne kadar bekliyoruz arkadaşlar gönderim 5-7 iş günü diyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı gelen arkadaşlar space gray mı almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNobleStar

Cihazı gelen arkadaşlar space gray mı almıştı

evet
  • Denizbank, kendi kartlarına 6s'i 2.899,00 TL ye veriyor. Mesaj geldi oradan gördüm, detaylar nedir bilemiyorumhttps://www.indirimkartimda.com/apple-iphone-6s-16gb-apple-turkiye-garantili-p
  • benimde 6s+ 64 space gray samsung çıktı
    hadi o neyse de arkadaki eşşek kadar CE yazısı olmayaydı iyiydi :D

Neyse sorun çıkatmasın da gerisi önemli değil
    alanlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalkahvesi82 -- 30 Ekim 2015; 13:53:12 >
  • Bende bimeksten 6s 64gb almayi dusunuyorum islemci ne olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: ATAK_T-129

Benimde geldi.işlemciye nerden bakıyoruz acaba

LİRUM uygulamasını indir, oradan uygulama içinde "CPU" ya tıkla en alta in orda yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

Ne gereksiz bir konu? Bir ay sonra alsaniz ne olacak? Yaptiklari da sadece Whatsapp a girmek. Kapitalizm sizin yuzunuzden uçtu be!

Para olmayınca her bi moka kapitalist sistem abi yeaaa demek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 e göre şarjı çok fark ediyor 4 saat kullanımda 6s plus için söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Note 4 e göre şarjı çok fark ediyor 4 saat kullanımda 6s plus için söylüyorum.

6S geldi, telefon ateş ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 30 Ekim 2015; 14:47:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

LİRUM uygulamasını indir, oradan uygulama içinde "CPU" ya tıkla en alta in orda yazar.

Sağolun internetten araştırınca buldum. Samsung çıktı benimki de. 6splus 64gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sağolun internetten araştırınca buldum. Samsung çıktı benimki de. 6splus 64gb

TSMC benim, fark olmadığını biliyorum ama...

psikolojik olarak rahatladım

• Benim telefon da kurye dağıtımda gözüküyor. lŞubeyi arayıp ne zaman gelecek diye sordum saat veremem diyor. Kurye'nin numarasını ver diyorum, veremem diyor. Şubeye çağır ordan alayım diyorum çağıramam diyor. Dağıtıma yetişmeme vs. durumu olursa şubeye döndüğünde haber verin bari diyorum, arayamam diyor.

Yurtiçi, MNG hatta Inter Global ile çalıştım, hiçbir firma bu kadar alakasız değildi valla. En azından kurye ile iletişim kurun diyorlar. Bunlar yapamam edememden başka bir şey bilmiyor sanırım...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Note 4 e göre şarjı çok fark ediyor 4 saat kullanımda 6s plus için söylüyorum.

6s plus, note4 ile benzer olması lazım.
  • 4 adet iSheep - basmış bende + bastım... günahlarını vermezler... dandiPhone vermezler hatta yüksek sar beyimlerine zarar verdiğinden espiri anlayışlarıda kıt...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Benim telefon da kurye dağıtımda gözüküyor. lŞubeyi arayıp ne zaman gelecek diye sordum saat veremem diyor. Kurye'nin numarasını ver diyorum, veremem diyor. Şubeye çağır ordan alayım diyorum çağıramam diyor. Dağıtıma yetişmeme vs. durumu olursa şubeye döndüğünde haber verin bari diyorum, arayamam diyor.

Yurtiçi, MNG hatta Inter Global ile çalıştım, hiçbir firma bu kadar alakasız değildi valla. En azından kurye ile iletişim kurun diyorlar. Bunlar yapamam edememden başka bir şey bilmiyor sanırım...

Benim Acil Express olarak geldi UPS'den. Adamlar önce Uçak kargo'dan indikten sonra aradılar, sonra şubeye uğramadan yoldayken aradılar, evinize geliyoruz, evde misiniz diye 11:14'de geldi

• quote:

quote:

Benim telefon da kurye dağıtımda gözüküyor. lŞubeyi arayıp ne zaman gelecek diye sordum saat veremem diyor. Kurye'nin numarasını ver diyorum, veremem diyor. Şubeye çağır ordan alayım diyorum çağıramam diyor. Dağıtıma yetişmeme vs. durumu olursa şubeye döndüğünde haber verin bari diyorum, arayamam diyor.

Benim Acil Express olarak geldi UPS'den. Adamlar önce Uçak kargo'dan indikten sonra aradılar, sonra şubeye uğramadan yoldayken aradılar, evinize geliyoruz, evde misiniz diye 11:14'de geldi

Aferin kardeşim harikasın sen,en iyisi sensin. Express kargoyla aldın, Tsmc çıktı, sürekli aradılar seni, ilk seninki onaylandı hatta demi(yalan). Çünkü sen en değerlisisin. Görende bir şey yapmış sanacak telefon aldınlan telefon kaç gündür konuyu bencil, pişkin yorumlarınla doldurdun. Bu ne lan yok ben böyle yaptım yok benimki böyle Bizene lan senin ne halt ettiğinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crackli_Kraker -- 30 Ekim 2015; 16:20:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crackli_Kraker

quote:

quote:

Aferin kardeşim harikasın sen,en iyisi sensin. Express kargoyla aldın, Tsmc çıktı, sürekli aradılar seni, ilk seninki onaylandı hatta demi(yalan). Çünkü sen en değerlisisin. Görende bir şey yapmış sanacak telefon aldınlan telefon kaç gündür konuyu bencil, pişkin yorumlarınla doldurdun. Bu ne lan yok ben böyle yaptım yok benimki böyle Bizene lan senin ne halt ettiğinden.

Arkadaşım burada amaç alacak arkadaşlara bilgi vermek.

Ben yaşadıklarımı anlatıyorum sadece, alacak kişi olursa, bütçesi yeterse faydalansın diye. Ayrıca kargo şirketi olur, telefon firması olur, pozitif yada negatif durumları yazıyorum.

Gördüğün gibi saçmasapan bir nick ile yapıyorum bunu, neyi öveceğimki yani, övünecek bişey yok bunda, yazım tarzımdan hoşlanmadıysanız eksiyelebilirsiniz.

Uzun bir süredir tuşlu telefon kullanıyordum, şimdi bunu aldım inşallah uzun ömürlü olur, heyecan yapıp coşkulu yazdıysam kusura bakmayın. Yöneticiler tüm mesajlarımı silebilir sorun değil.

Tekrar kusura bakma Crackli_Kraker. Heyecan yapmış olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 30 Ekim 2015; 16:36:46 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.