Şimdi Ara

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
1
Favori
16.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle yola çıktığından emin olabilirsiniz.

en acı durum benim 2 gündür orada bekliyor
  • Yine önemli bir haber!!!

UPS'i aradım, kargo takip numaramı verdim, bana bugün 12 ile 2 arasında teslimatın yapılacağını söyledi. Merak eden arkadaşlar arayıp teslimat durumunu sorabilir.

Kargo durumu şuan bu şekilde:
     iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefendim -- 30 Ekim 2015; 9:16:23 >
  • kurye geri getirdi yazdı bir anlam veremedim ben de şubeyi aradım gün içinde elinizde olur dedi. hayırlısı beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeyi aradım (bulunduğum ilçe de ups şubesi yok en yakın 25 km)Kargonun şubeye geldiğini Saat 12 gibi elimde olacağı bilgisi verildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Şubeyi aradım (bulunduğum ilçe de ups şubesi yok en yakın 25 km)Kargonun şubeye geldiğini Saat 12 gibi elimde olacağı bilgisi verildi

hayırlı olsun, umarım sorunsuz çıkar ürünler. siz hangi modeli kaç gb almıştınız?
  • UPS yi aradım gidip şubeden alacağım, getirmelerini bekleyemeyeceğim. Herkese Hayırlı olsun.

• aradım şubeye indiriyorlarmış dedim dağıtıma çıkmasın gelip alacam ben, kısmetse 10.30da elimde olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

Şubeyi aradım (bulunduğum ilçe de ups şubesi yok en yakın 25 km)Kargonun şubeye geldiğini Saat 12 gibi elimde olacağı bilgisi verildi

hayırlı olsun, umarım sorunsuz çıkar ürünler. siz hangi modeli kaç gb almıştınız?

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    Ben iphone 4 ten beri 16GB olanı kullanıyorum bu sefer de 6S uzay gri 16 GB aldım.Depolama alanı benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
  • Ben de şubeyi aradım ilginç ki şubeye hala gelmemiş. Bakalım 1 saat sonra bir daha arayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) Şükür kavuşturana, Konuya renk gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 30 Ekim 2015; 10:13:31 >

• hayırlı olsun.Fotoğrafıda küçük koysaydınız daha iyiydi.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 30 Ekim 2015; 9:58:12 >
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
    öğlen nasipse aynısından benim de olacak :D
    renk geldi iyi oldu işlemciye baktınız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNobleStar

renk geldi iyi oldu işlemciye baktınız mı

Samsung hocam, değiştirmem çok önemi yok bana göre.

64 gb mıydı ?
  • Apple fanıyım ama bi telefona 4000 lira verilir mi? Aranızda zengin biri varsa eski iphone'nunu hediye edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 30 Ekim 2015; 11:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufancan82

64 gb mıydı ?

Evet 64 hocam

• Benim cihaz geldi.
  • quote:

Benim cihaz geldi.

Hocam işlemci model resim ne varsa bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

quote:

Benim cihaz geldi.

Hocam işlemci model resim ne varsa bekliyoruz

İşlemci samsung arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.