Şimdi Ara

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
1
Favori
16.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır Apple ürünleri kullanırım, benim de alacak ekonomik gücüm var ama 6S 16 GB modeline 3.099₺ vermek mantıklı gelmiyor. Fiyat performans ürünü Android telefonlara yöneleceğim artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Bir kendime bir de anneme sipariş etmek üzereyim. Anneme 6S 16 GB Roze Gold kendimede 6S Plus 16 GB Space Grey sipariş edeceğim. Eski 6 Plus 64 GB telefonumuda babama veririm. Babamdaki 5S 16 GB'ıde 2. sınıfa giden kardeşime veririz artık. Umarım iPad Pro'da çabuk gelir almak için sabırsızlanıyorum.

nüfus kımlıgımı ne zaman göndereyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nefendim kullanıcısına yanıt
    Heee bende 657 tane aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ay sabretsenizde ucuz fiyatından alsanız nolcak 4 ay sonra kullanmaya başlasanız
  • Selamlar,

Ben Rusya'da yasiyorum. Dun gece 00:00 da burda satisa cikti cihaz. Suan kullandigim cihaz iphone 6. Alma niyetiyle gittim baktim inceledim biraz ama almaktan vazgectim. Yani bana 6 dan 6s e gectircek bi durum yok gibi geldi tabii ki tercih sizin. 4s-5-5s kullanan gecebilir bence ama 6 kullananlar gecmesin derim.

Bu arada en merak edilen sey 3d touch olayi. Onuda kurcaladim. Heves edip 4-5 kere kullanirsiniz ama bi daha da kullanmazsiniz. Cok gerekli bi sey degil gibi geldi bana.

Saygilar.

• Arkadaşlar, turkcell veya teknosa gibi yerlerden alsammı yoksa apple stroeden mi alsam arada kaldım.

6s 64 gb alıcam 3.5bin tüm sitelerde apple storede de bu fiyatta mı olur ? ve garanti kısmında bi fark olur mu ? yardımcı olursanız sevinirim. Ona göre vereyim şimdiden ön sipariş

edit: 5 den 6s e gecicem bence gayet makul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 9 Ekim 2015; 23:02:00 >
  • Fiyat makül mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 9 Ekim 2015; 23:07:56 >
  • 0x888 0 kullanıcısına yanıt
    Apple da havale ile %4 indirim oluyor, diğer mağazalar da sanırım Apple garantili satıyorlar. Bende şüphede kaldım ama cumaya bekleyeceğim Apple dan almak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWhiteGandalf -- 10 Ekim 2015; 10:03:47 >
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Öyle bir kampanya göremedim link var mı?

• ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Kampanya sayfası:http://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/3495/teknosacomdan-10-indirim-firsati

Teknosa.com çeki olanlar/bulabilenler fiyatı biraz daha düşürebilir. Axess'in indirimi doğrudan karta iade şeklinde. Dolayısıyla çeklerle birleşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

Teşekkürler kılıf parası çıktı demektir :))

16 gb mı alcaksiniz

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Kampanyadan Axess, Wings, Free, Neo ve de sanal kart ile tek seferde yapılacak 1000 TL üzeri tek ödeme ve vade farksız taksitli işlemlerde geçerli olup, bu kampanyadan kazanılacak indirim tutarı en fazla 150 TL olacaktır.

böyle bir ibare var yalnız :)
  • Perşembe geceden zorluya gidecek var mi? Ben 4 gibi gitmeyi planlıyorum

• Konuda 2 mesajdan biri "alcak ekonomik gucum var" . Niye herkeste iphone oldugunu sorgulamayin o zaman, demekki millette para var koymuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baller Lifestyle -- 10 Ekim 2015; 2:11:20 >
  • Telefon almak icin geceden magazaya giden var arkadas ne hale geldiniz ya,alti ustu bir telefon bu kadar buyutmeyin.
  • Wratch kullanıcısına yanıt
    İyi hocam daha ne olsun:) yalnız çek kullanılabiliyor mu anlamadım.

• tahhüt yerine kredi çekince bile daha ucuza geliyor 3500 tl çekseniz dahi tahhütlü almadan önce düşünün baya geçiriyorlar
  • Fakirliğin alemi yok, 12 taksit fazla yaptırın ve 64gb olanını alın. Hiç olmazsa hemen doldu birşeyler sileyim demezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: doğuştannicksiz

Perşembe geceden zorluya gidecek var mi? Ben 4 gibi gitmeyi planlıyorum

Sabah 04.00 mı yoksa akşam 16.00 mı? Vatandan vs alınca farkı ne oluyorki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wratch

Kampanyadan Axess, Wings, Free, Neo ve de sanal kart ile tek seferde yapılacak 1000 TL üzeri tek ödeme ve vade farksız taksitli işlemlerde geçerli olup, bu kampanyadan kazanılacak indirim tutarı en fazla 150 TL olacaktır.

böyle bir ibare var yalnız :)

Ee? Ben ne yazmışım peki? Tekrar okuyalım istersen:

6S alacaklar Axess'in Teknosa.com'daki %10 indirim kampanyasını da değerlendirebilir. Akbank ekstreye 150 TL indirim yansıtıyor. Kampanya 12-16 Ekim arası, ön sipariş açılmasa bile 15-16 Ekim'de sipariş verilebilir. 16 GB modellerde Apple'ın havale fiyatının biraz altına inmiş oluyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.