Şimdi Ara

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
1
Favori
16.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link ile degil de bizzat giderek on siparis verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios'a geri dönmek istiyordum ama fiyat çok :/
  • 64gb splus almaya kalksak 1050₺ vergi oduyor oluyoruz devlet baba yine calisiyor :))

Kelimelerin bittigi yerdeyiz.

16 almaya kalkan olmaz herhalde artik bu cihaz icin sacmalik olur cunku

• Yurt dışına gidip gelecek kişi arar olduk walla

• quote:

Orijinalden alıntı: denizhansen

ben ön sipariş verdim haberdar et var iken ama bir şey aklıma takıldı ve iyice araştırdım

6s 16 gb için peşin alırsan 3079

24 ay alırsan 225tl'ye minimum İnterneti Bol 1000 dk 4 GB 1000 SMS veriyorlar 5400tl ediyor

ama İnterneti Bol 1000 dk 4 GB 1000 SMS yıllık abonelik olarak alırsan 69tl ödüyorsun 69*24 1656tl ediyor

telefon peşin 3079 / 24 : 129 tl ediyor.

ikisini toplamı 197 tl ediyorken bunlar neden her ay 30tl sokma peşindeler

bu yüzden müşteri hizmetlerini aradım ve şikayet ettim bakalım dönüşleri nasıl olacak

Yapacakları dönüş belli, cihazı peşin verip 24 ay taksitle satmış olmuyorlar mı? Herhalde belirli bir oranda faiz alacaklar, ha bu oran alçaktır yüksektir orasını bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Arkadaşlar şimdi gold ile görüştüm. Ürünün orjinalliği bozulmadan (sim kartı takmadan) 14 gün içinde değişim ve para iadesi hakkı varmış. Renk değişimi ve para iadesi sorunsuz yapılıyormuş...

Ben alıyorum ozaman =)

Golddan alacağına bimeksten alın hocam ne olur olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Kontratla alip satacak adam ayarladim bile kendime 16GB 6S icin 2600TL verecegim telefoncular 2500 vermiş. Iyi fiyat alir kullanirim artik 2-3 yil

hocam bi tane de bana alabilir misiniz öyle ya :)
  • ZAViRA kullanıcısına yanıt
    GOLD İLE BİMEKS NE FARK EDİYOR Kİ HOCAM?
  • Lumia aynı iphone America fiyatı ile çıkacak bakalım turkiyede ne kadar yazacaklar

• Apple ın sitesinde havale fiyatları daha uygun ya, akasya yada zorlu ya gidince fiyatlar nasıl olacak nakitte havale parası kadar mı alıyorlar yoksa ilk yazan fiyat mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

Apple ın sitesinde havale fiyatları daha uygun ya, akasya yada zorlu ya gidince fiyatlar nasıl olacak nakitte havale parası kadar mı alıyorlar yoksa ilk yazan fiyat mı?

Ben de bunu merak ediyorum %4 indirim için illa internetten mi almak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

Apple ın sitesinde havale fiyatları daha uygun ya, akasya yada zorlu ya gidince fiyatlar nasıl olacak nakitte havale parası kadar mı alıyorlar yoksa ilk yazan fiyat mı?

Akasya yada zorlu'dan gidip alacaksanız eğer peşinde havalede de olduğu gibi %4 indirim ile alıyorsunuz.. Kendim öyle aldım akasyadan kafanız rahat olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankhamon -- 9 Ekim 2015; 15:45:19 >
  • Teşekkürler kılıf parası çıktı demektir :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ngnzlr

quote:

Orijinalden alıntı: denizhansen

ben ön sipariş verdim haberdar et var iken ama bir şey aklıma takıldı ve iyice araştırdım

24 ay alırsan 225tl'ye minimum İnterneti Bol 1000 dk 4 GB 1000 SMS veriyorlar 5400tl ediyor

ama İnterneti Bol 1000 dk 4 GB 1000 SMS yıllık abonelik olarak alırsan 69tl ödüyorsun 69*24 1656tl ediyor

bu yüzden müşteri hizmetlerini aradım ve şikayet ettim bakalım dönüşleri nasıl olacak

Yapacakları dönüş belli, cihazı peşin verip 24 ay taksitle satmış olmuyorlar mı? Herhalde belirli bir oranda faiz alacaklar, ha bu oran alçaktır yüksektir orasını bilemem.

aradılar ve söyledikleri şu;

gerçekten öyle hesaplayınca 720tl kârlı çıkıyorsunuz acaba neden böyle bende bir öğreneyim dedi :)

rose gold istedim ben peşin sıradasınız göndericez dediler bakalım

ama hiçte sormadım apple garantilimi diye aradıklarına soracağım

• dupont81 kullanıcısına yanıt
    Sürekli yanınızda taşıdığınız iPod tarzı bir şey yoksa 64 GB almanızı öneririm.
  • Apple ön sipariş açmadı apple dan sipariş verdiğimiz tarihte diğer ön sipariş ile alanların eline ulaşmış olur garipliğe bak
  • Nasil karli cikiyorsunuz anlayamadim. Telefonun pesin fiyati, 24 ay taahhutle faturaya ek olarak alindiginda odenen fiyattan 665₺ daha ucuz.

• Iphone 4s den sonrası israftır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

Nasil karli cikiyorsunuz anlayamadim. Telefonun pesin fiyati, 24 ay taahhutle faturaya ek olarak alindiginda odenen fiyattan 665₺ daha ucuz.

yukarıda yazdığım gibi,

• Yahu ne bileyim iPhone 5'i olan Android filan kullanan gitsin 6S alsin da halihazirda 6'si olan niye gidip 6S aliyor arkadas? Paraniz mi bol geliyor nedir? :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.