Şimdi Ara

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
1
Favori
16.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    malesef sadece hat sahibi kendi adına alabiliyor oda kriterlere uyuyorsa .. biraz can sıkıcı bir olay aslında
  • Heimdall.. kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, parasıyla bile alınamıyor yani =) enteresan... Bu arada apple bizi yan yatırdı yarın sabah kalkınca hala aktif değilse golddan alacağım sanırım... İyi geceler
  • Zepzenginler bu konuya toplanmış
  • Ne gereksiz bir konu? Bir ay sonra alsaniz ne olacak? Yaptiklari da sadece Whatsapp a girmek. Kapitalizm sizin yuzunuzden uçtu be!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatları koydu apple ön sipariş yok neden yaptı ki böyle bir şey
  • TheNobleStar kullanıcısına yanıt
    İstanbulda da oturmuyorum ki 16 sında gidip mağazadan alayım. Direk 16 sında satacak heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    bende oturmuyorum 16 sında mı alıcaz o zaman
  • TheNobleStar kullanıcısına yanıt
    Valla ne biliyim hocam ne yapacaklar? 16sında alsak kim bilir ne zaman gelir? Bugün akşama bir arayacam, doğru dürüst cevap vermezler belki ama soracağım.

• TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    apple böyle yapmazdı ama ararsanız sonucu yazarsınız
  • Yıllardır iphone kullanıyorum ama bu son fiyatlardan sonra mecbur android li bir cihaza geçeceğim 3899 lira çok yüksek bir rakam.

• Bu forumda cidden 6s alacak insan var mı?
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    neden alınmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNobleStar

neden alınmaz mı?

Şahsi fikrim tabi ki alınmaz. 3-4 lira verilir mi bir telefona hocam. Maddi durumun olsun olmasın bence israftır.

Zenfone 5 kullanıyorum. Forumdan 2. el aldım. Şimdi Asus 2 kullanmak istedim, sonradan düşündüm ne gerek var, elimdeki telefonun herhangi bir kusuru yok ki.

Her iki telefonu alacak maddi durumumda var ama almam. Yazık günah.
  • Ben yurt dışında yaşıyorum ve bu gece 00:01'de 6s 128 gb. siparişini verdim. Diğer operatörler 2 ekimde on siparise açtılar ve Sipariş verenler bugün telefonlarına kavuşacak, telefonlar şu anda postada. Benimkini de bugun gönderecekler yarın ya da en gec pazartesi ulaşır.
    Ama aradaki fiyat uçurumu için çok üzülüyorum ben 128 gb için 2400 tl ödedim, Türkiye de 16'ya bile güç yetmiyor. Allah yardımcınız olsun.

• dupont81 kullanıcısına yanıt
    Avea açılmış bilginize.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/iphone6sOnKayitFormu
  • Turkcell de açmış

• quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Ben yurt dışında yaşıyorum ve bu gece 00:01'de 6s 128 gb. siparişini verdim. Diğer operatörler 2 ekimde on siparise açtılar ve Sipariş verenler bugün telefonlarına kavuşacak, telefonlar şu anda postada. Benimkini de bugun gönderecekler yarın ya da en gec pazartesi ulaşır.
    Ama aradaki fiyat uçurumu için çok üzülüyorum ben 128 gb için 2400 tl ödedim, Türkiye de 16'ya bile güç yetmiyor. Allah yardımcınız olsun.

Yıllar önce devletin çıkardığı halen neye kime hizmet ettiğini kimin kasasını doldurduğunu anlayamadığım ve kısa süreli olacağı söylentisi ile başlayan ve bu zamana kadar da devam eden bu ÖTV denen soygun bitmediği sürece fiyatlar hiç bir zaman normal olmayacak ne yazık ki..! verginin de vergisini ödüyoruz bu ülkede daha ne olsun..!

• Arkadaşlar konu dışı olacak biraz ama:

6S Plus 16 GB mı?
    6S 64 GB mı?

İkisinin fiyatı şuan aynı görünüyor. Sizce 16 GB alsam yeter mi? İlk defa ios kullanacağım daha önce Windows Phone kullanmıştım sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: TheNobleStar

neden alınmaz mı?

Şahsi fikrim tabi ki alınmaz. 3-4 lira verilir mi bir telefona hocam. Maddi durumun olsun olmasın bence israftır.

Zenfone 5 kullanıyorum. Forumdan 2. el aldım. Şimdi Asus 2 kullanmak istedim, sonradan düşündüm ne gerek var, elimdeki telefonun herhangi bir kusuru yok ki.

Her iki telefonu alacak maddi durumumda var ama almam. Yazık günah.

O zaman doğan şahin harici arabalar israf

• bu telefonu kontratla alanın aklına şaşarım. neredeyse 1000 tl fazla ödüyorsunuz turkcell'de. limit puanım 10.000 üzerinde. yani aynı anda 2 tane iphone bile kontratlı alabilirim ama benana. Yazık günah burdaki insanların çoğu anne baba parasıyla geçiniyor. nakiti hazır olan alsın başka ama kontrat taksit vb girmeyin arkadaşlar sonra pişman olup satıyorsunuz verdiğiniz parayla kalıyorsunuz. 4000 lira ona verene kadar 2 tane android amiral gemi modeli alırsınız birini hediye eder diğerini kullanırsınız.

şahsen htc m7 kullanıyorum 2.5 sene oldu. Bir de ipad mini 2 var, her iki platformu da kullanmış oluyorum. Yerinizde olsam 1 tane yeni modellerden amiral gemi üstüne yeni çıkan ipad mini alırım. bir telefonda en fazla napabilirsiniz ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 9 Ekim 2015; 9:24:36 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.