Şimdi Ara

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
1
Favori
16.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibob

Arkadaşlar konu dışı olacak biraz ama:

6S Plus 16 GB mı?
    6S 64 GB mı?

İkisinin fiyatı şuan aynı görünüyor. Sizce 16 GB alsam yeter mi? İlk defa ios kullanacağım daha önce Windows Phone kullanmıştım sadece.

Yetmez 16 gb.. İmkanın varsa 64 gb al sonra pişman olursun. İyi bir oyun yüklesen en düşük 1 gb zaten. 3,4 oyun yükle bir kaç video çek müzik at güncellemeler falan filan derken anında kapasitesi dolar.. Ama ben sadece alo demek için internette gezinmek için whatsapp vb. kullanacağım dersen çok bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzKK.

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: TheNobleStar

neden alınmaz mı?

Şahsi fikrim tabi ki alınmaz. 3-4 lira verilir mi bir telefona hocam. Maddi durumun olsun olmasın bence israftır.

Zenfone 5 kullanıyorum. Forumdan 2. el aldım. Şimdi Asus 2 kullanmak istedim, sonradan düşündüm ne gerek var, elimdeki telefonun herhangi bir kusuru yok ki.

Her iki telefonu alacak maddi durumumda var ama almam. Yazık günah.

O zaman doğan şahin harici arabalar israf

Nasıl bir kafa yaşıyorsun cidden anlamadım

• TheNobleStar kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar saat 09:35 itibarı ile apple ile görüştüm aylin hanım ile.Ne sahıs nede kurumsal olarak 6s lerin bu sene ön siparişe açılmayacağını bildirdi.16 ekime devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rascasse*

Akasya turkcell ön siparis aliyor.2 saat once on siparis verdim ben .bilginize

Selam link vermeniz mümkünmü acaba nereden veriliyor on sipariş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 hafta daha bekleyrlim sorun değil ama çok para yaw maddi durumum var 3.500 a peşin alacam ama bir telefona o kadar para vermek mantık dısı kalıyor.

2. ele düşmesini mi beklesem 2.500 2.700 e alırım o zaman yada 6 plus 64 gb ı 2. el mi alsam 2.500 2.700 arasın da geziniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

1 hafta daha bekleyrlim sorun değil ama çok para yaw maddi durumum var 3.500 a peşin alacam ama bir telefona o kadar para vermek mantık dısı kalıyor.

2. ele düşmesini mi beklesem 2.500 2.700 e alırım o zaman yada 6 plus 64 gb ı 2. el mi alsam 2.500 2.700 arasın da geziniyor.

Gerçekten de o kadar parayı peşin vermek koyar adama.. İnsanın parası olsa da eli cebine gitmek istemiyor.. Ama elinde iphone 6 yada plus olur satarsın üstüne bir miktar para ödersen neyse de böylesi zarar.. En güzeli temiz 2. el 6 plus 64 gb alın derim.. Bende elimdeki iphone 6 64 gb yi satıp geçenlerde iddiadan tutturduğum para ile 6s plus 64 gb'ye geçeceğim kısmet olursa.
  • ibob İ kullanıcısına yanıt
    Hocqm ben de aynı ikilemede kaldım. Gönül 6s plus istiyor 64 gb istiyor maddiyat 6s 64gb a yetiyor. 6s plus 16gb a yetiyor.

Oyun hiç yok film hiç yok müzik 30 50 tane resim 500 demeden pc ye atarım. Mail safari banka sadece clas of clans 100 mb lık bir oyun baska yok her zaman 16 yetmiştir bana ama bu sefer 4k video var işin için de uzun vade kullanayım diyorum o zaman 16 da sıkıntı çıkar mı çok kararsızım

• tutankhamon kullanıcısına yanıt
    Hocam ben uzun bir zaman kullanacam en az 3 yıl bu süre kullanacam 2gb ram li model 12mp kameralı kasası daha sağlam bi ürünü almak daha mantıklı da geliyor.

• Ön sipariş.
    Turkcell'de 6s Plus 128 Gb 286 lira x 24 aylık taahhütle 6864 liraya geliyor.
    Hadi alın şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyiss_18

Hocqm ben de aynı ikilemede kaldım. Gönül 6s plus istiyor 64 gb istiyor maddiyat 6s 64gb a yetiyor. 6s plus 16gb a yetiyor.

Oyun hiç yok film hiç yok müzik 30 50 tane resim 500 demeden pc ye atarım. Mail safari banka sadece clas of clans 100 mb lık bir oyun baska yok her zaman 16 yetmiştir bana ama bu sefer 4k video var işin için de uzun vade kullanayım diyorum o zaman 16 da sıkıntı çıkar mı çok kararsızım

Sadece dediklerinizi yapsanız 16 rahat yetecektir ama işin diğer yanı sizinde belirttiğiniz gibi 4k video olayı oldu mu sen o kadar parayı telefona ve yeni özelliklerden dolayı ama gel gör ki 16 diye kullanma.. Ha bununda yolu olur günlük olarak çektiğin videoları bilgisayara atar telefondan silersin tabi. Apple politikası da ters anlamıyorum bu kadar özellik yap hafızayı 16 tut ayıp vallahi.. yap en az 32,64,128.. bunların ki tamamen dayatma illaki alacaksan 64 al hesabı.. 16'lık alırsanız ileride sizin gibi hafızasının yetmeyeceğini düşünenler olacaktır belki satmak istediğinizde elinizden zor çıkaracak belki de istediğiniz fiyatın altında satacaksınız..

Son olarak telefona yeni gelen özellikler ile uygulama oyun ve güncelleme boyutları da farklılık gösterecektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Ön sipariş.
    Hadi alın şimdi.

Ağaya BeLeş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankhamon

quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Ön sipariş.
    Hadi alın şimdi.

Ağaya BeLeş mi?

Şakası bir yana da, araba alınır lan o paraya.
    Yine yurt dışı yolu göründü bize, tax free'den yapıştırıcaz.

• ben ön sipariş verdim haberdar et var iken ama bir şey aklıma takıldı ve iyice araştırdım

6s 16 gb için peşin alırsan 3079

24 ay alırsan 225tl'ye minimum İnterneti Bol 1000 dk 4 GB 1000 SMS veriyorlar 5400tl ediyor

ama İnterneti Bol 1000 dk 4 GB 1000 SMS yıllık abonelik olarak alırsan 69tl ödüyorsun 69*24 1656tl ediyor

telefon peşin 3079 / 24 : 129 tl ediyor.

ikisini toplamı 197 tl ediyorken bunlar neden her ay 30tl sokma peşindeler

bu yüzden müşteri hizmetlerini aradım ve şikayet ettim bakalım dönüşleri nasıl olacak
  • say S kullanıcısına yanıt
    hocam avea'nın açtığı ön sipariş değil sanırım... anlamadım. Ücret ödemeden nasıl açabilirler ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzKK.

quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Orijinalden alıntı: TheNobleStar

neden alınmaz mı?

Şahsi fikrim tabi ki alınmaz. 3-4 lira verilir mi bir telefona hocam. Maddi durumun olsun olmasın bence israftır.

Zenfone 5 kullanıyorum. Forumdan 2. el aldım. Şimdi Asus 2 kullanmak istedim, sonradan düşündüm ne gerek var, elimdeki telefonun herhangi bir kusuru yok ki.

Her iki telefonu alacak maddi durumumda var ama almam. Yazık günah.

O zaman doğan şahin harici arabalar israf

Kıyaslama mükemmel.

• dupont81 kullanıcısına yanıt
    Sadece talep alıyorlar şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: say

http://www.apple.com/tr/shop/buy-iphone/iphone6s/4.7-in%C3%A7-ekran-64gb-g%C3%BCm%C3%BC%C5%9F

link hazır ama stok yok :)

Cebinde para olan gidip alsın %4'de indirim yapıyorlar. Oh mis.

Ama tarifeyle almak nedir allah aşkına? Daha önce de yazdım, Turkcell'den 6s Plus 128 gb için ödenen toplam paraya araba alınır.

• Arkadaşlar şimdi gold ile görüştüm. Ürünün orjinalliği bozulmadan (sim kartı takmadan) 14 gün içinde değişim ve para iadesi hakkı varmış. Renk değişimi ve para iadesi sorunsuz yapılıyormuş...

Ben alıyorum ozaman =)
  • Kontratla alip satacak adam ayarladim bile kendime 16GB 6S icin 2600TL verecegim telefoncular 2500 vermiş. Iyi fiyat alir kullanirim artik 2-3 yil

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.