Hocam muhtemel bugündü ama olmazsa yapacak bir şey yok valla
TheWhiteGandalf
kullanıcısına yanıt
saat 2 de de açılmazsa gold'dan alacağım sanırım hocam =)
quote:
Orijinalden alıntı: dupont81
saat 2 de de açılmazsa gold'dan alacağım sanırım hocam =)
ben sabaha kadar arada bir bakarım olmazsa almam artık her türlü apple store dan alacam
TheWhiteGandalf
kullanıcısına yanıt
hocam bunun bir nedeni var mı? Apple store ya da gold ne fark ediyor?
quote:
hocam bunun bir nedeni var mı? Apple store ya da gold ne fark ediyor?
Hocam havale indirimi, bir sıkıntı falan olursa 14 gün değişim hakkı vs
TheWhiteGandalf
kullanıcısına yanıt
gold da enpara ile 50 TL indirim var hocam. İnternetten alışverişlerde 14 gün iade bu tür sitelerde de var diye biliyorum. yanlış mıyım?
dupont81
kullanıcısına yanıt
kontratlı için en az 8 ay yanlış hatırlamıyorsam turkcell lı olmanız gerekıyor birde limit puan diye bişi var o inanilmaz zor doluyor tahmınım iphone 6s plus ıcın 4500 5000 arası gıbı bısıdır 15 senedir turkcellıyım 9987 gıbı bısı son kontrol ettırdıgımde.. kontratsız da ımkanı yok gıbı cunku turkcellın sıtesıne gırebılmek ıcın numara ve sıfre ıstıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cenkyildiz
Apple sayfasından sipariş vereceğim ancak hangi sayfa bulamadım yardımcı olacak arkadaşlar varmı
apple on sıparıs acmamıs galıba eger turkcellıysenız turkcellın sıtesıne gırıp on sıparıs yapabılırsınız
Heimdall..
kullanıcısına yanıt
hocam turkcelli olmadan sipariş veremez miyiz acaba?
dupont81
kullanıcısına yanıt
yukarda acıklamalı bi cevap yazmıştım ama yani turkcell şifresi olmadan siteye giremiyorsunuz muhtemelen olmaz kendi operatörünüzden bir deneyin istersenız
Heimdall..
kullanıcısına yanıt
avea hala açmadı maalesef :( önsiparişler yarın akşama kadar devam eder mi sizce?
dupont81
kullanıcısına yanıt
tukcell 9 u ile 15 ı arası on sıparıs alıodu ama zaten 16 sında her yerde satılcak bıraz sacma ama magazalara kac adet gelır kalırmı kalmazmı bılmıorm bu fıyatlarda ole hemen tukenme olacagını sanmıorm ama bellı de olmaz avea da 1 -2 gune acması lazım on sıparısı cunku 16 sına yaklastıkca pek de bır anlamı kalmıyor on sıparısın
Heimdall..
kullanıcısına yanıt
saat ye kadar bekleyeceğim, apple ön sipariş açmasa gold'dan TL indirimli alacağım sanırım
quote:
saat ye kadar bekleyeceğim, apple ön sipariş açmasa gold'dan TL indirimli alacağım sanırım
Benimde ümidim azalıyor
dupont81
kullanıcısına yanıt
şimdiden hayırlı olsun bende bıraz once turkcellden 6s plus 64 silver ön sıparıs yaptım magazalarda ugrasmamak ıcın.
TheWhiteGandalf
kullanıcısına yanıt
ne yapmak lazım hocam =)
Heimdall..
kullanıcısına yanıt
benim turkcell hatım yok o yüzden yapamadım. Başkasının hattıyla kendi adıma faturalı alabilir miyim? Bir de 400 TL fark için gb almaya değer mi? 16 gb düşünüyorum ama böyle beklerken aklım 64 e gidip gidip geliyor =)
quote:
ne yapmak lazım hocam =)
Olmazsa sabah 7 gibi Turkcell den sipariş vereceğim kalırsa tabi
TheWhiteGandalf
kullanıcısına yanıt
kalır hocam bence bizim gibi bir kaç kafası kırık vardır okadar =) ben sizin kullanıcı adınızdan girip sipariş verebiliyorum peki mesela?