Şimdi Ara

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
1
Favori
16.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ups ile görüşen var mı arkadaşlar? Bana gelen mesajda 30 ekim teslim deniyor ama yarın felan gelirse teslim alamaya bilirim.. Çünkü şirket adresini vermiştim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Ups ile görüşen var mı arkadaşlar? Bana gelen mesajda 30 ekim teslim deniyor ama yarın felan gelirse teslim alamaya bilirim.. Çünkü şirket adresini vermiştim:)

Yarın cumhuriyet bayramı :)
  • Güven kullanıcısına yanıt
    Farkındayım ama her şirket için resmi tatil olamaya bilir.. Mesela benim eşimin şirketi gibi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Bana da mesaj geldi ancak maalesef tahmini teslim 2 Kasım yazıyor. İl Samsun.

31 Ekim'de kargo açık mı ? Teyit eden var mı ?

30unda elinizde.

Bence yetişmez 30 Ekim'e. İstanbul'dan standar bir kargo Samsun'a 2 günde geliyor :)

31 Ekim'de açık mı acaba, siz sanırım aramıştınız ?

evet, 31 ekim'e de sarkabilir fakat ben size 30 ekimde gelebileceğini düşünüyorum.

• UPS takip numarasıyla takip edebilen var mı?

http://www.ups.com.tr/default.aspx

buraya yazıyorum fakat aldığım yanıt şu:

"Bu Referans/Takip Numarasına ait bilgi bulunamamaktadır. Lütfen numaranızı kontrol edip yeniden deneyiniz."
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Ups 28 ekim yarım gün 29 ekim tam gün çalışmıyor.kargolar bugun ups e teslim edilmiş.ilk teslimatlar 30 ekim

https://www.ups.com/content/tr/tr/resources/ship/imp_exp/operation.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

16,128'i kendime,64'lük arkadaşıma

2 cihaz kullanmak zor olmuyor mu?

• Güven kullanıcısına yanıt
    Ups sitesinde yazan bu

https://www.ups.com/content/tr/tr/shipping/time/service/value_added/sat_delivery.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

Ups sitesinde yazan bu

https://www.ups.com/content/tr/tr/shipping/time/service/value_added/sat_delivery.html

apple sitesinde Teslimat Servisi: Hızlı Teslimat yazıyor benim.

en geç Cumartesi gelir sanırım.

Sizde ne yazıyor orda?

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU)

• nefendim kullanıcısına yanıt
    Standart gönderim teslimat 30 ekim yazıyor.
  • quote:

Sizin sipariş neydi model

6S 16GB gold

• quote:

Standart gönderim teslimat 30 ekim yazıyor.

UPS'in sitesinden sorgulama yapınca hata veriyor. siz takip edebiliyor musunuz şuan kargo durumunu?
  • cincife C kullanıcısına yanıt
    Tarihi çok atmışlar ilginç bi durum.umarım en kısa zamanda sağ sağlim sorunsuz teslim alırsınız inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

Arkadaşlar siz de ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

buyrun

• quote:

Tarihi çok atmışlar ilginç bi durum.umarım en kısa zamanda sağ sağlim sorunsuz teslim alırsınız inşallah

hayırlısı artık

• nefendim kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim merkezden giriş kaydı oluşturulup,dağıtım için yola çıkan kargoları takip edebiliyoruz.Şu an gönderiler ups e teslim edilse bile kendi depolarından çıktığı an takip sorgulanabiliyor.ŞU an benimkide sizin sölediğiniz hatayı veriyor,takip numarasını görmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

quote:

Orijinalden alıntı: cincife

bana gelen SMS'te 09/11/2015 tarihinde teslim edilecek yazıyor bir anlam veremedim. Amerika'dan mı geliyor ne.

Hocam bence onu dikkate almayın Apple garanti olsun diye hep çok uzun süre veriyor, hiçbir zaman dedikleri günde veya daha sonra sipariş almadım.

evet biliyorum garanti olsun diye yasal olarak en son tarih ne ise onu yazıyor. geçtiğimiz sene Mac Pro almıştım onda da öyle oldu. bu sefer kafama takılan diğer arkadaşlara 30/10/2015 yazarken neden ben de 09/11/2015 yazıyor.

• Arkadaşlar 6dan 6splus geçmek için bir bahane arıyorum kendimi ikna etmek için sizce be olabilir.

• pumass P kullanıcısına yanıt
    6 yı bana sat sonra isteğin 6s plus ı al dostum:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

quote:

bana gelen SMS'te 09/11/2015 tarihinde teslim edilecek yazıyor bir anlam veremedim. Amerika'dan mı geliyor ne.

Hocam bence onu dikkate almayın Apple garanti olsun diye hep çok uzun süre veriyor, hiçbir zaman dedikleri günde veya daha sonra sipariş almadım.

evet biliyorum garanti olsun diye yasal olarak en son tarih ne ise onu yazıyor. geçtiğimiz sene Mac Pro almıştım onda da öyle oldu. bu sefer kafama takılan diğer arkadaşlara 30/10/2015 yazarken neden ben de 09/11/2015 yazıyor.

Hocam yaşadığınız ilden olabilir bana da 6 diyor ama cuma alırım yüksek ihtimal

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.