Şimdi Ara

iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
1
Favori
16.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugun mediamarkt ve lydia da canlı görme fırsatım oldu sadece şunu söleyebilirim ilk önce malzeme kalitesi değişmiş.6 ve s olmayan plus tan bariz malzeme kalite hissini hissediyosunuz,ikinciside tabiki ekran boyutu bana 4.7 inç olanı küçük geliyor ekranı,rami 2 gb ram oldu.BU şunun için önemli şu an ipad kullanıyorum mesala sayfalar,sekmeler,uygulamalar video muzik ne olursa olsun sürekli bir kaç sekme ve uygulama açtıkça yeniden yüklenmekte,bu benim çok canımı sıkan birşeydi,Ve ilerde ram kullanan oyun uygulamalar artıkça ram 'in avantajı daha iyi hissedilebilir.onun dışında sanırım ,s serilerinde işlemci hızı, kamera ,ois ve en önemlisi pil performansı iphone 6 dan 6s plusa geçme sebebleri sayılabilir.Tamamen tercih ve öncelikler seçimlerimizi etkilemekte benim için önemli olan sizin için önemsiz olabilimektedir.Oyüzden yukarıda yazdıklarım sizin içinde önemliyse alabilirsiniz cihazı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kargo bugün tatil olsa da şehirler arası ulaşım devam eder mi? Yani mesela geçen hafta teknosadan cuma günü kılıf aldım cumartesi günü kargoya verilmiş pazar Isparta ya gelmiş ama doğal olarak dağıtıma çıkmadı. Bugün nasıl olur sizce? Akşam yola çıksa cuma rahat alırız amam tatil diye cuma yola çıkarlarsa cumartesi anca...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hala ürünler işleniyor
  • 26 ekimde sipariş verdim EFT ile bekleyen ödeme yazıyor hala tatil ile alakası olabilir mi haftaya sarkar mı onaylanması ödemenin acaba ?

• whiteapples W kullanıcısına yanıt
    23 ünde eft ile sipariş verenlerin bugün gönderildi gerisini varın siz hesaplayın
  • Anladım teşekkürler cevabınız için şu an benimde onaylanmış az önce ürünler işleniyor yazıyor 2-3 hafta yazıyor gönderimde de vay vay 😑

• UPS kargo'nun sitesinden Kargo takibi açıldı....... 23-24 Ekim sipariş verenler....
  • whiteapples W kullanıcısına yanıt
    rica ederim
    tahminimce cuma yollanır sizinki
    bizim pazartesi onay gelmişti
  • İnşallah beklemedeyiz bakalım teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: burtii

27 Ekim Sabah iPhone 6S 64GB Space Grey Apple Store Online sipariş verdim ve EFT Havale ile ödeme yaptım.
    Durumu; ( Bekleyen ödeme ) Havale ile ödemenin işlenmesi için 1-5 iş günü arası o gün içine onayı bekliyorum inşallah.
    Herkes Hayırlı olsun .. :)

Bugün onaylandı. Durumu; Ürünler İşleniyor :) Gönderim; 1-3 İş günü. Teslimat Tarihi; 10 Kas-11 Kas, Standart Gönderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burtii -- 28 Ekim 2015; 19:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNobleStar

Bende hala ürünler işleniyor

Hocam tekrar kontrol etsene, kargo sayfasıda açıldı benim belki düzelmiştir senin

• Evt kargo takip numarasıda aktif oldu.hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluone

Evt kargo takip numarasıda aktif oldu.hayırlı olsun

kargo paket hareketlerinde bişey yazıyor mu sizin? bende boş
  • Kışın dert değilde yazın büyük sorun
  • TheWhiteGandalf kullanıcısına yanıt
    Kontrol ettim aynı
  •  iPhone 6s ve 6s Plus Sipariş-Takip-Teslim(Gönderim-teslim başladı) (ANA KONU)

sizin kargo paket hareketlerinde bişey yazıyor mu sizin? bende boş
  • Ups kargo giriş scan edildi, hadi Bismillah

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Ups kargo giriş scan edildi, hadi Bismillah

scan edilme saati kaç yazıyor?
  • formula hub (tuzla) şubesinden geliyormuş
    hadi bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Ups kargo giriş scan edildi, hadi Bismillah

scan edilme saati kaç yazıyor?

20.58

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.