Şimdi Ara

iPhone 6s video çekerten cızırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
16.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar video çekerken cızırtı sesi geliyor bu çok saçma bi ses yani bir video çekerken ses duyulmuyor bu cızırtı sesinden dolayı videom var ama yükleyemedim yüklemeye çalışacağım yardım edermisiniz bu ne sesi ? birşeymi bozuldu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Video Çekerken Cızırtı Gelmesi

iPhone'unla video çekerken cızırtı veya hışırtı sesi duyuyorsan, bu can sıkıcı bir sorun olabilir. Neyse ki, bu sorunu çözmene yardımcı olacak birkaç adım bulunmaktadır.

Cızırtı Kaynağını Belirle

İlk olarak, cızırtı sesinin kaynağını belirlemelisin. Ses, iPhone'un hoparlöründen mi yoksa mikrofonundan mı geliyor? Hoparlörden geliyorsa, sorun yazılımsal olabilir. Mikrofondan geliyorsa, sorun donanımsal olabilir.

Yazılımsal Çözümler

Cızırtı sorunu yazılımsal ise, deneyebileceğin birkaç çözüm bulunmaktadır:

• iPhone'unu yeniden başlat.
    • En son iOS sürümüne güncelle.
    • Üçüncü taraf uygulamaları kaldır.

Donanımsal Çözümler

Cızırtı sorunu donanımsal ise, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• iPhone'unun mikrofonunu temizle.
    • Koruyucu kılıf veya ekran koruyucu takılıysa bunları çıkar.
    • iPhone'unu Apple Store veya yetkili bir servis sağlayıcısına götür.

Ek İpuçları

• Video çekerken gürültülü ortamlardan kaçın.
    • Dış mikrofon kullanmayı dene.
    • Video çekerken iPhone'unu sabit tut.

Yukarıdaki adımları takip ederek iPhone'unla video çekerken cızırtı sorununu çözebilirsin. Sorun devam ederse, daha fazla yardım için Apple Destek ile iletişime geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tam anlamadım ama videoyu çektikten sonramı video cızırtı sesi içeriyor?Yoksa videoyu çekerken mi ?
    Telefonunun arkasında boydan boya şeffaf jelatin var mı?Kameranın yanındaki küçük delik mikrofon deliğidir.Eğer jelatin ile üstü örtülü ise sorun çıkarabilir.
    Bunu dışında bir bilgim yok maalesef.

(Foruma video direk yüklenmiyor.Mesela YouTube linkini buraya verebilirsiniz.Yada DH tüp kullanın.DH tüp kısayoluna basın altta küçük bir pencere açılacak.Oraya YouTube linkini yapıştırın ve oluştur deyin.Bu kadar.Mesajı gönderince video gözükür.)
  • şimdi farkettim ben kaplama kullanıyorumda üstü hafif kapalı o deliğin(yarısının biraz daha fazlası). ne yapmam gerekiyor sorun ordanmı geliyor?
    videoyu izleyince cızırtı sesi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santas -- 1 Mayıs 2018; 6:52:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone Ahize Ses Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.