Şimdi Ara

İphone 6S vs Galaxy Note 5 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haklısınız hocam ama yapacak bir şey yok. Bu saatten sonra tuşlu telefona dönemeyeceğime göre bunlara kaldık valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esatcangurkan E kullanıcısına yanıt
    Dikkatli kullanılmalı ve mümkünse kılıf alınmalı bu telefonlara. Mazallah pahalı aletler insanın yüreğine oturur tamir ücreti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esatcangurkan

quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

kalemle işim olmaz diyosanız iphone alın.tasarımcı mimarlar vs daha çok çizimle uğraşanlar için note 5 tercih nedeni

Öyle telefonla falan pek bir işim olmaz benim. Çokta telefonla uğraşan birisi değilim zaten beni uzun götürsün yavaşlamasın yeter. Kararım şu; eğer alabilirsem iphone 6s 64gb alamassam direk note 5

uzun süre stabil olarak iphone götürür.samsung satış rakamlarına göre güncelleme veriyor.apple ise modellere verceği güncellemede bekletmiyor ve her cihazın ne kadar süre alacağıda belli

• Valla haklısınız hocam kriz sebebi

• Arkadaslar note 5 bir yil icinde ucretsiz pil degiaimi sunulacakmis galiba.Yani pil saglam olsa bile yenilemek icin gidip degistirebilir miyiz ucretsiz?

• En başta ben telefona çok uçuk rakamlar vermeye karşıyım. Lg g4 sizi rahatlıkla 3-4 sene götürür( referans g2) ve note 5'ten daha fazla güncelleme alır. Note 5 in bence tek avantajı kalemi onun dışında g4ten bence o fiyatı hak edecek kadar farkı yok.
    Ya da nexus 5x geldiyse o da iyi bir tercih olabilir.

• Haklısınız bende düşündüm g4ü ama nedense içime sinmedi telefon. İçinde sinen iki telefon var onların da arasında kaldım zaten.

• esatcangurkan E kullanıcısına yanıt
    note 5 alırdım yine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.