Şimdi Ara

İphone 6S vs Galaxy Note 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar. Şimdi ben bu iki telefon arasında kaldım. İphone 6s 64gb istiyorum çünkü çok telefon değiştiren biri olmadığım için uzun soluklu bir şey olsun istiyorum. Note 5 istiyorum çünkü o tasarımı görüp elime alıp inceleyince başka telefonun yüzüne bakasım gelmiyor. Bana nedenleriyle bir çıkış yolu gösterin. Yakın zamanda bu iki telefondan birini alacağım.

Şimdiden teşekkürler...

• İkisi de sizi uzun süre götürür. Asıl seçmeniz gereken ios mu android mi buna karar verin. Ben olsam batarya performansı,kalemi ve fiyat olarak biraz daha uygun olması nedeniyle Note 5.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşa katiliyorum ama ben param olsa ios alirdim.tercih sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tercihim note 5'den yana olurdu ekran,batarya,kamera,fonksiyonellik bakımından, ios ile android arasında fark kalmadı artık android 6 ile birlikte daha iyi bir hale gelecek
  • daha stabil olması, en az 4 sene güncelleme alacağı ve 2. el değerinden dolayı 6s tercih ederdim ben.
  • Note 5 veya S6 Edge daha iyi sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulRaziel

İkisi de sizi uzun süre götürür. Asıl seçmeniz gereken ios mu android mi buna karar verin. Ben olsam batarya performansı,kalemi ve fiyat olarak biraz daha uygun olması nedeniyle Note 5.

Note 5 beni üç sene canavar gibi götürür mü hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yacatisma

daha stabil olması, en az 4 sene güncelleme alacağı ve 2. el değerinden dolayı 6s tercih ederdim ben.

Hocam 3 sene kullanacağım ortalama hız düşmesi olmadan android gotururse 3 sene kararım note 5ten yana olacak

• esatcangurkan E kullanıcısına yanıt
    3 sene çok rahat götürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Benim tercihim note 5'den yana olurdu ekran,batarya,kamera,fonksiyonellik bakımından, ios ile android arasında fark kalmadı artık android 6 ile birlikte daha iyi bir hale gelecek

Touchwiz bir sure sonra sisiyor diyorlar hocam

• quote:

Sağolasın hocam birkaç gün daha bakıp iyice elime alıp karar vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: esatcangurkan

quote:

Sağolasın hocam birkaç gün daha bakıp iyice elime alıp karar vereceğim.

Tabiki hocam incelemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: potcu

quote:

Benim tercihim note 5'den yana olurdu ekran,batarya,kamera,fonksiyonellik bakımından, ios ile android arasında fark kalmadı artık android 6 ile birlikte daha iyi bir hale gelecek

Touchwiz bir sure sonra sisiyor diyorlar hocam

Note 4 kullanıyorum daha herhangi bir şişme yada donmaya rastlamadım
  • quote:

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Yacatisma

daha stabil olması, en az 4 sene güncelleme alacağı ve 2. el değerinden dolayı 6s tercih ederdim ben.

hocam bugün tekrar denedim note 5i bide 6si. Karar veremiyorum büyük bir ihtimal gün geldiğinde anlık bi karar falan vereceğim ama noote 5in tasarımı ciddi anlamda aklımı çeliyor. Bide şöyle bir sorunum var. Şuana kadar aldığım bütün telefonlarım kırıldı . Ya ben ya başka biri. Şuanki telefonum lumia 820 geçenlerde bi masa yüksekliğinden düştü ve iç camı parçalandı. Yani aklıma takılan bir konuda hangisi daha dayanıklı ?
  • ios u tercih ederdim.
  • kalemle işim olmaz diyosanız iphone alın.tasarımcı mimarlar vs daha çok çizimle uğraşanlar için note 5 tercih nedeni

• Note5 kullaniyorum. Daha once iphone 6plus 64 gb de kullandim ama tat vermedi. Note5 tavsiye ederim. Android artik eskisi gibi degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: RioDeJaneiro

kalemle işim olmaz diyosanız iphone alın.tasarımcı mimarlar vs daha çok çizimle uğraşanlar için note 5 tercih nedeni

Öyle telefonla falan pek bir işim olmaz benim. Çokta telefonla uğraşan birisi değilim zaten beni uzun götürsün yavaşlamasın yeter. Kararım şu; eğer alabilirsem iphone 6s 64gb alamassam direk note 5

• esatcangurkan E kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil telefonlardan dayanıklılık bekleme. En ufak darbede ya da düşmede ekran kırılabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.