Şimdi Ara

Iphone 6s yardım! (BIr Allah'in kulu cevaplasin artik!!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone-6s-32gb-space-gray-1-yil-tr-garantili-a1688-324635372/detay

Bu ilan hakkında ne düşünüyorsunuz? Ne kadar güvenilirdir? Ve sizce aradaki fiyat farkına değer mi?

Bu arada Gürcistana yakınım, oradan ayni telefonu almak ekonomik açıdan nasil olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electricheater -- 15 Kasım 2016; 13:43:42 >

• adam elma fotoğrafı koymuş

Iphone 6s yardım! (BIr Allah'in kulu cevaplasin artik!!)

elma yollamasın
  • Valla bilemedim ki hocam
  • Iphone6s e o kadar para vereceğine gidersin 1500tlye istediğin özellikli telefonu alırsın.2000tl 0fiyatına göre iyi,0 iphone 6s plus 16gb 2300tlden başlıyor illede iphone derseniz alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim buradan şöyle bir alışverişim oldu bir arkadaşıma iphone 6s bakıyordum. Buranın fiyatları evet hemen göze çarpıyor en ucuzu bunlar. Neyse ben İstanbul'da değilim bizim arkadaşa söyledim kafasına yattı ben aradım görüştüm. Arkadaş gitti mağazasından aldı. Seri numarasından sorguladım apple'ın sitesinden evet 1 sene garanti görünüyor. Alalı 2 gün oldu şimdilik bir sıkıntı yok cihazda falan. Bu mağazayla ilgili başımdan geçen olay bu umarım yardımcı olmuşumdur. Bir de maile fatura gibi birşey attı anladığım telefonlar belçikadan geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S Hakkında Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.