Şimdi Ara

IPHONE 6S YURTDIŞI ÜRÜNÜ IMEI NUMARASI HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba! Yurtdışı 6s almayı düşünüyorum. Hazırda Polonya ürünü mevcut. Olursa yarın veya cuma günü alacağım. Ürünün faturası da mevcut.
    Sormak istediğim şu: İleride imei numarasının kopyalanması vs ile ilgili sıkıntı yaşanması olasılığına karşı ne gibi tedbirler almalıyım? Satıcı Tckimlik numarasının kimse tarafında bilinmesini istemediği için internette de hazır şablonları olan telefon satış sözleşmesi doldurmak istemedi. Ben de en azından ücreti havale ile ödeyerek açıklamaya da "x imei numaralı ürün için satış ücretidir" şeklinde bilgi girip, dekontun ileride olası bir sıkıntı durumunda kabul edilebilir bir belge niteliği taşımasını istediğimden satıcıya teklifte bulundum; kabul etti.

Bunlar dışında fikir belirtecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler...

• Satıcı kişi ile bir satış sözleşmesi yapmak ve nüfuz cüzdanı fotokopisini alıp üzerini paraflatmakta fayda var.

Bunu yapmaya yanaşmıyorsa, siz de almaya yanaşmayın.

Elden cihaz almayı tasvip etmiyorum.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkür ederim. Bu arada bu konuda deneyim yaşamış arkadaşlardan da bilgi bekliyorum, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTR -- 18 Şubat 2016; 10:33:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.