Bildirim
iPhone 7 32 GB kasıyor, uygulamadan atıyor.
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yarın iOS 12'nin çıkış tarihi duyurulacak, şimdilik 18 Eylül olduğu düşünülüyor. Yani 1 hafta için telefonu iki kez kurmakla uğraşma derim az daha sık dişini. Uygulamaların sık çökmesinin sorumlusunun ise iOS 11 olduğunu sanmıyorum, ya uygulamalarda crash bug vardır ya da cihazınızdaki yazılım bozulmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazılım bozuldaysa ne yapmalıyım? Garanti yok telefonun.quote:
Orijinalden alıntı: umisan
Yarın iOS 12'nin çıkış tarihi duyurulacak, şimdilik 18 Eylül olduğu düşünülüyor. Yani 1 hafta için telefonu iki kez kurmakla uğraşma derim az daha sık dişini. Uygulamaların sık çökmesinin sorumlusunun ise iOS 11 olduğunu sanmıyorum, ya uygulamalarda crash bug vardır ya da cihazınızdaki yazılım bozulmuştur. -
iOS 12'ye güncellediğinde sorun yazılımdan kaynaklıysa çözülmüş olacak zaten
eywvallah hocam.quote:
Orijinalden alıntı: umisan
iOS 12'ye güncellediğinde sorun yazılımdan kaynaklıysa çözülmüş olacak zaten -
Yalniz dfu modda temiz kurulumla kurun 12yi. Bende 6s var ve hic uygulamadan atma gibi bir durumla karsilasmadim 11de. Buyuk ihtimal temiz kurulumla gececek bir sikinti. -
Rica ederim hocam. Greggs adlı arkadaşa katılıyorum, cihazı DFU modunda bilgisayara bağlayıp iTunes üzerinden temiz kurulum yaparsan daha garanti olur.
Dün ip7 plus telefonumda ios 10.3.3 ten ios 11.4.1 e geçtim. Geekbench skoru falan yükseldi telefonun. Uygulama açılış hızlarında da 10.3.3 ten fark yok. Sanki kendi sürümü gibi. Ama safari de çok çok çok milisaniye bi yavaş geldi ama belli belirsiz kimse anlamaz normalde de ben çok incelerim bunları.
Hangi uygulamadan atıyor mesela?quote:
Orijinalden alıntı: yezdan16
eywvallah hocam.
Alıntıları Göster -
Tinder'dan atıyor. Diğer uygulamarda da minimal kasışlar var. 12 ile düzelmezse, işimiz var...quote:
Orijinalden alıntı: Nakahella
Hangi uygulamadan atıyor mesela?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X