Bildirim
*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (106. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yayından kalkmış, başka linki var mı? veya satıcı ismi -
-
Alt kısmı komple açık olmasa bende apple kılıflarını alcam hiç güven vermiyo yere bi düşse alt taraf param parça olcak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kulak hizasından düşmedikce bişey olmaz hocam sonuçta 3-4 binlik cihazlar bunlar birazda dikkatlı kullanmak lazım
Aralıkta aldım ben şuana kadar 2 kere düştü
İlki masamdan düştü kılıfsız 1m falandı cizik vs olmadı
İkincisi yatakta yatarken unutmuşum kılıfsız yine düştü bişey olmadı
Tabi dışarda durum farklı taş kaldırım vs cizmeyi bırak kırar bile ama dediğim gibi sakar değilsen eline aldığında sıkı tutuyorsan sıkıntı yok kaç aydır kullanıyorum dışarda hiç düşürmedim
Milletin 600-700 birime aldığı şey bizde 3-4 bin olunca insan korkuyor kırılır diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi apple kılıfa 150₺ verince her yerini korumasını istemek hakkımız sonuçta,her yeri kapatıp al tarafı komple açık bırakılmış kılıfın hiç bir güvenliği yoktur sadece görünüştür o kılıf.
30₺lik kılıf bile apple kılıfı gibi değil heryerini koruyor
150tl olmasına bakma euro 4 lira
30 euroluk kılıf zaten ben tipi için alıyorum zaten
Tip için alıyosan sokakta düşürünce neden kırıldı çatladı die şikayet etmiceksin
Etmem zaten telefonun intihar edecek hali yok düştüyse benim yüzümden düşmüştür bi telefon için ağlayacak halim yok Allaha şükür
arkadaşlar ben 2011 yılından beri iphone kullanıyorum.
sırasıyla 4 , 6 , 7 kullandım. 4ve 6 yı kılıfsız kullandım. çok şükür düşmede kırılma olmadı. genelde bel hizasından düşürdüm. ama refleksle ayağımı itip düşüş hızını yavaşlattım. kılıf telefonun inceliğini bozuyor evet. ancak iphone 6 da kılıfsız kullanınca daha 1 ay olmadan anten çizgilerinde çizikler görmeye başladım ve can sıkıcıydı.
yemege gittik masaya koydum. masadan aldım birşeye bakmak için o sıra garson tabak yerleştirirken çat kenarına vurdu alüminyum kısım tırnak girecek kadar çizildi... 3 bin lira veriyorsunuz ve böyle şeyler yaşayınca insanın gerçekten canı sıkılıyor..
askere iphone 4 ü götürdüm. tabure mesafesinde 30 cm yoktur telefon cebimden kaydı çakıla düştü. arka camı patladı... çok şaşırmıştım. taşın sivri tarafı denk geldi sanırım. arka cam olduğu için 15-20 liraya halloldu...
şimdi 7 kullanıyorum. edindiğim tecrübelerden dolayı kılıfla kullanmaya başladım. aliexpressden 1 e 1 slikon aldım. adamlara helal olsun 1 e 1 yapmışlar. bu kılıf korur. düşmeden de korur. ancak alt tarafı atıyorum kaldırımın köşesine geldi diyelim 1 metre yükseklikten imkanı yok... düşüşü de şans tabi ki. en sağlam kılıfı alırsın cebinde aracın attığı bi taş sıçrar cebindeki ekranı kırar. geçmişte yaşanmıştı forumda :)
diyecegim fazla gözden sakındıkça başı beladan kurtulmuyor.. hoşunuza giden kılıfı alın kullanın.
kırmızı siyah gece mavisi aldım.
7 dolardı. kırmızı ve siyah gerçekten on numara. gece mavisi siyah ile pek gitmiyo ama değişiklik iyidir. tavsiyem aliexpressden bir e bir orjinal slikon alıp geçin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3-4 aydır Ringke'nin slim kılıfını kullanıyorum, kılıftan memnunum aslında ama hem değişiklik olsun diye hem de fotoda gördüğünüz gibi plastik yüzeyi biraz yıprandığı için yeni kılıf arıyorum.
Bu şekil masaya vs. koyduğumda arka yüzü yıpranmaması için sanırım silikon yada o tarz daha yumuşak düzeyli bi kılıfa yönelmeliyim.
N11'de gördüğüm şu kılıf fena değil gibi, şık görünüyorhttp://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/baseus-simple-series-solid-apple-iphone-7-7plus-kilif-P187574575 kullanan var mı, yorumlarınız neler?
Edit: Bir de diğer sorm apple'ın silikon kılıfıyla ilgili. Cihazı fazla kalınlaştırıyor mu? Kılıfta sanırım silikon olduğu için benim kılıftki gibi çizilme, yıpranma falan olmaz. Yorumlarda çok toz topladığını söyleyenler olmuş, bu sıkıntı yaratıyor mu?
Hepsiburada ithal olarak orijinali 99 liraya satıyormuş,http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-orjinal-silikon-kilif-gece-mavisi-ithalatci-garantili-p-HBV000002OMS0 eğer aklıma yatarsa bunu alabilirim, sizlerin geri bildirimleri olumlu olursa. Mat siyaha gece mavisi nasıl durur bi de bu rengi mat siyahta kullanan var mı? En çok içime gece mavisi sindi.
Biraz fazla sordum kusura bakmayın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 25 Ağustos 2017; 0:6:21 >
-
Bütçe meselesi tabi. Parası olan adam kılıfla kullanmaz, zira iphone düşmeden dolayı hurdaya çıksa bile cüzzi bir miktar! vererek telefonu yeniletebiliyorsunuz.
Kılıf bir kez alayım, uzunca bir süre götürsün, kullanımda içim rahat olsun diye alınır. Benim kullandığım kılıflar şunlar: spigen slim armor,tough armor,UAG,Otterbox statement series, bir de aliden aldığım ultra ince bir kılıf var 2 dolar mı neydi sanırım.
Daha çok UAG ve otterboxu kullanıyorum. Ama Pikniğe vs gideceksem UAG'ı, Tatile gideceksem ve laptop götürmeyeceksem, spigen slim armor kullanıyorum çünkü Standı olması video izlerken falan güzel oluyor. Bunların dışında günlük ve iş hayatımda otterbox kullanıyorum. Deri kısmı ve logoyu açıkta bırakan tasarımını seviyorum. Takım elbise pantolonunun cebini falan yırtmıyor. Koruması da hayli iyi.
Bunları hava olsun diye yazmadım. Çeşitli yaşam koşullarına göre kılıflar üretiliyor ve her bir kılıfın özelliği birbirinden farklı. Zaten telefonu kalınlaştıran aksesuarlar, bari ihtiyaca uygun tercih edilsin de hayatımıza yardımcı olsunlar.
-
hocam ben slikon kılıf kullanıyorum. evet cihazı kalınlaştırıyor ancak kılıfsız da cihaz ele oturmuyor kayıyor. bence slikon kılıfın tutuş hisse çok iyi. güzel bi yumuşaklık katmışlar. ele cuk diye oturuyor. kalınlıkta inan sorun olmuyor alışıyorsun...
renge gelecek olursak ben aliexpressden 7 dolara aldım. kırmızı siyah ve gece mavisi. telim mat siyah. en çok yakışan renk kırmızı oldu... kesinlikle tavsiyem kırmızı al. daha sonra siyah çok iyi uyum sağladı. son olarak gece mavisi.. lacivert siyahla pek gitmedi hocam. boğdu. ben de almadan önce en çok yakışan gece mavisi olur diyordum ancak kırmızı beni benden aldı.... 99 lira verecegine çinden al. 1 e 1 orjinal zaten. içinin yumuşak dokusuna kadar. kutusun bandrolüne kadar orjinalini taklit etmişler. hissiyat olsun kalite olsun inan fark etmeyecek. ben 3 tanesini 21 dolara aldım. kargo dahil... geçmiş sayfalarda foto ekledim.. 10 günde geldi. beklemem hemen gelsin dersen 99 liraya al kırmızıyı :) kırmızıyı sevmiyorsan kesinlikle siyah al.
-
Teşekkürler hocam cevap için. Kırmızı çok patlatıyor bence ya, zevk meselesi tabi siz beğenmişsiniz ama ben onu hiç seçeneklerim arasında tutmadım. Daha çok koyu, ağır renk seviyorum o yüzden siyah ve gece mavisi arasında kalmıştım. Şimdiye kadar hep siyah kılıf kullandığım için bu sefer gece mavisini seçtim. Youtube'dan, fotolardan falan mat siyaha nasıl oluyor diye baktım güzel göründü bana o yüzden onu seçtim. Umarım canlı kanlı geldiğinde de severim :) Çin'den epey uygunmuş ama hb'den verdim siparişi bakalım geldiğinde memnun eder umarım. Çok sağol tekrar ilgilenip cevapladığın için. -
Arkadaşlar iphone 7 plus silver için aliexpressten orjinal kılıfın birebirini almayı düşünüyorum hangi renk önerirsiniz? Ben okyanus mavisi düşünüyorum. Teşekkürler...
arkadaşlar selamlar.
7 plus alamdan önce kılıf olayını da çözmek istiyorum.
iphone nun kendi kılıfları dışındaki kılıflar telefonda nemlenme yapar mı? malum yaz ayarlarında özellikle biz erkekler telefonları hep cebimizde taşıyoruz.
bir arkadaşının kullandığı kılıfta sanırım bu sorun olmuş.
i phone nun orjinal kılıfları nasıl?
telefona elimden geldiğince temiz bakmaya çalışan birisiyim ama malum kazalar da olmuyor değil.
nightsoldier arkadaş bence çok güzel açıklamış. gittiğiniz yere göre, kulanım durumunuza göre kılıflar almak.
açıkçası hiç böyle düşünmedim. 1 tane kılıf alır kullanırdım ama arkadaşın açıklaması aklıma yattı.
o tarz bişeyde yapabilirim.
telefonun ön tarafındaki jelatini çıkarmasam ve onun çizilmeye karşı korur mu? veya o tarz bişey alsam nasıl olur. daha önce hiç iphone kullanmadım. diğer telefonlarımda sadece çizilmesin diye sanırım jelatin deniliyor o tarz bişey taktırıyordum.
çok zor durumda kalmassam kırılmaz cam kullanmak istemiyorum. ekranda bir çıkıntı olmuş gibi geliyor.
-
Dostlar merhaba 6s ve 7 için apple orijinal silikon kılıfı İzmir'de nereden bulabiliriz ? Pupa da var mıdır veya getirirler mi?
baseus markasinin iki parcadan olusan kiliflari cok guzel duruyor. bence bir arastirin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Agora ve mavibahçe avmlerde var
Pupa mağazasında mı? Bir de applenin orijinal kılıfının garantisi vb var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X