Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kılıfın ne gibi garantisi olur¿

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the-music kullanıcısına yanıt
    5 10 liralık kılıflar cihazda iz bırakıyor haberin olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Sonuçta internette görüyoruz o kılıfların renginin attığını, soyulduğunu vesaire bir de iPhone 6s silver renginde renk atan arkadaşlarım oldu kılıftan dolayı ben bu kılıfı kullanırken renk atma sorunu yaşarsam kullanıcı hatası mı denecek bana ? O zaman neden o kılıfa 149 tl vereyim hocam? 10-20 TL'ye alınan kılıflar da gayet idare eder

• paldov P kullanıcısına yanıt
    Appleın gece mavisi silikon kılıfından aldım hocam. Bugün geldi, tutuş hissi vs. çok iyi. Telefonu da fazla kalınlaştırmıyormuş, baya hoşuma gitti benim. Yakıştı telefona.
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    fotograf paylasma sansiniz varmi?
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    150₺ verdin mi gerçekten 😵

• Önden ekran çok parlıyordu pek bi şey belli olmuyordu ama önemli olan arka taraf zaten :)

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

@radko Hepsiburada'dan 99 liraya.
  • arkadaşlar selamlar .
    7 plus için vr gözlük var mı?
    alacağım vr gözlüğü pc de kullanabilir miyim?
    pc de gtx 1080 gaming x var.
  • Arkadaşlar Jet black için full koruma yaptırdım çizilecek gibi gelmeye başlamıştı. Form premium diye birşey. Bunda da iphone yazısı çıkma sorunu varmış sanırım bu sorunu yaşayan var mı? İki ucu b.klu deynek oldu valla ya, şimdi yaptırdık çıkarayım diyorum yazı gitcek mi acaba diye düşünüyorum. Tövbe Tövbe.
  • elmatadori kullanıcısına yanıt
    Arkaya jelatin tavsiye etmem sıcakla beraber arkadaki yazıları deforme ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Arkaya jelatin tavsiye etmem sıcakla beraber arkadaki yazıları deforme ediyor.

Arkadaşlar denenmiş ve test edilmiştir. Kesinlikle arkaya jelatin çektirmeyin yada benim gibi yazı olan kısmı keserek yapıştırın. Evet yazıları çıkarıyor daha 3 saatlik jelatin bile yazıları hafif aldı uzun kalsaydı sanırım yazı mazı kalmayacaktı. Maalesef jet black alanları ne kılıf ne jelatin kurtarıyor. O arkası istesekte istemesekte çizilecek. İyi forumlar.
  • Bütçesi olana uag kılıf öneririm 3 aydır kullanıyorum içim çok rahat bi iki kere göğüs hızasından düşürdüm dışarda ne telde ne kılıfta çizik yok parasını hakediyor

• iphone 7 plus için orjinal apple kılıfının aliexpress'teki çakmalarının linkini atabilecek var mı?
  • spigen alın bu kadar araştırmaya gerek yok açıkçası. ailede herkese spigen aldırdım ilk telefonumdan edindiğim tecrübeye dayanarak slim armor ve tough armor serileri mükemmel koruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Shewawest S kullanıcısına yanıt
    İzmirde telefoncuda görmüşdüm çok dandik yapısı var resimde ki gibi değil

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Bir tanıdığım kılıf ve cam hediye etti. No name.

Ucuz kılıflar ız bırakır demişsiniz. Zaten telefonu hep kılıfla kullanıyoruz. Telde iz barıkmış bırakmamış iz kısmını kılıfla kullandığımız için göremeyiz sanırım.

Kullandığım kılıf fena değil. Sağlama benzeyior.

• Mrblar, kırılmaz cam tavsiyeniz var mı? Şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar iphone 7 için önerebileceğiniz arka tarafı yanlar dahil kaplayan jelatin varmı kılıfla kullanmayı sevmediğim için jelatin kaplamak istiyorum internetten sipariş verebileceğim öneride bulunursanız sevinirim
  • Elimde iphone 7 plus için 5d köşeden köşeye ekran koruyucu var. Oleophobic kaplamalı isteyen olursa 45 liradan satabilirim. İstanbul içi elden teslim olur. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzhanKbS -- 15 Eylül 2017; 0:20:16 >

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.