Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hidrofobik nedir hocam ya arabamı bu telefon alttaarfı 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Hidrofobik "suyu sevmeyen" yani suyu iten, hidrofilik'in tersi. Kimya dersinden hatırlayanlar vardır [:D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi yeni iphonelar çıktı bu bizim deri kılıflar ucuzlar mı?

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Piyasada doğru düzgün 7plus kılıfı yok daha 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Slikiom spigenlerin içide silikon olduğu için iz bırakıyor arkada tavsiye etmiyorum,içi tüylü gibi,yumuşak olanları kullanın yoksa arkası deforme olur.

İyi tavsiye, evet silikonlarda, üstelik iç tarafında mikro tırtıklı dokusu olanlarda telefonun arkasında kalıcı izler oluşabiliyor, bunu dikkate almalı. Şu nano coating de sanırım aleti garanti dışı yapıyor, onu da unutacağız. 360 koruma, ön, arka, yan her tarafı kaplayan jel içinse, önceki sayfalarda, eğer çıkarılırsa yazıları kaldırdığı filan söylenmiş. Tüh. Bu durumda kısa kullanımlar için bir ince şeffaf silikon ama genel kullanım için içi mikrofiber veya tüylü bir mat kılıf bulmak lazım, nerden bulacaksak.

Bir de Anker'ın yeni Karapax serisi kılıflar süper. UAG 'dan kaliteli bile olabilir, outdoor kullanım için ideal gibi ama bunların içi de tüylü filan değildir ve sadece Amazon'da gördüm şimdilik, Türkiye'ye de gönderim yok.

Ama 3 günde bir temizlenirse o silikon lekelenmesi olmaz sanırım. Bir halt ettik Jet black aldık, ikinci eli derdim değil, uzun süre kullanırım telefonu da, çizik ezik de olmasın isterim mümkün olduğunca....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 1 Ekim 2017; 0:38:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Hocam şu red olan inanılmaz hoşuma gidiyor fakat mağazada incelediğimde Apple'ın sitesindeki renkten çok daha farklı durduğunu gördüm. Ki mağaza yetkili satıcı. Sizde de aynı durum oldu mu yoksa kılıf sitedeki renkle aynı duruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes81

Hocam şu red olan inanılmaz hoşuma gidiyor fakat mağazada incelediğimde Apple'ın sitesindeki renkten çok daha farklı durduğunu gördüm. Ki mağaza yetkili satıcı. Sizde de aynı durum oldu mu yoksa kılıf sitedeki renkle aynı duruyor mu?

Ustam sitedeki renge çok yakın. Birebir değil ama güneş altında birebir. Umarım anlatabildim. Kırmızı renk değiştiriyor. :) öneririm kırmızı al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Dediğiniz tarzda ürün olarak wrapsol var,internetten araştırabilirsiniz

Bu mesajınızı farketmemişim daha önce. Wrapsol ve benzerlerini buldum, hertarafını jelatin gibi bir şeyle kaplamak. Ama çoğu kişi memnun değil gibi bir izlenime kapıldım.

Bir de likit bir uygulama buldum, İngiliz malı galiba Nanostate Onyx diye bir sıvı, 3 katman uygulanıyor, gözükmüyor hiçbir şekilde ama koruması çok da iyi değil. Hiç yoktan iyiddir gibi sanırım. O paraya getirtmeye çalışmaya değmez herhalde.

Bu durumda jet black'i korumasız kullanacağız. Rhinoshield bumper ile veya iyi bir koruma kullanıp (uag (aşırı pahalı) veya karapax (uygun fiyat)) sık sık temizleme ve arada çıplak kullanma ya da direk bir apple deri kılıf. Kılıfın alt tarafının açık olması çok çnemli değil bence ama içinin mikrofiber olması çok iyi. Pahalı ama alet de pahalı. Bir de çok da dert etmemek lazım çiziliyormuş bilmemne ama bir süre yeni gibi kalsa fena olmaz.

Simsiyah için başka çözüm yok pek sanırım. Neyse bunu bilerek aldım sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 2 Ekim 2017; 14:32:22 >

• iPhone 7 aldım. Ince siyah kılıf arıyorum. İstanbul içi alabiliceğim biryer olursa çok makbule geçer.
    Önerilerinizi bekliyorum.
    Biraz acil olursa iyi olur. Aliexpress'ten alıp beklemek istemiyorum.
  • Damon Technology mağazasından aldığım iPhone 7 ve iPhone 7 Plus kılıflarım geldi. Orijinal gibi birebir aynı kılıflar. Almayı düşünen var ise tavsiye ederim.
    Hemen hemen 1 aya yakın bir sürede geldi.

iPhone 7 için olan kılıf satılıktır kız arkadaşıma almıştım ayrıldık kaldı öyle 25TL

Mağaza Linki

Ürün Linki

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***  *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• Arkadaşlar şeffaf renksiz ince kılıf arıyorum. Hem koruması iyi olsun hemde renksiz olsun. Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Kılıf geldi dediğin kadar varmış orjinalinden farkı fiyatı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu yeni kılıf alan ya da kılıf görüntüsünü paylaşmak isteyen? ip7 için kılıf arıyorum ama resmen hiçbiri içime sinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fawkes81 -- 7 Ekim 2017; 21:42:1 >
  • Arkadaşlar iPhone 7 için Spigen Ultra Hybrid 2 kılıfını kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes81

Arkadaşlar iPhone 7 için Spigen Ultra Hybrid 2 kılıfını kullanan var mı?

Ben 8 de kullanıyorum aynı zaten 1 e 1.

Kullanışlı tam koruma sağlıyor.

• req16 R kullanıcısına yanıt
    Yorum için sağ ol hocam. Sipariş geçtim ben de. Bu 6. Kılıfım olacak diğerleri hep 10 20 liralıklardı ve memnun değilim.

• fawkes81 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum. Şu ana kadar kullandığım en iyi kılıf bu. Çok iyi koruyor ve elden kaymıyor.
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Spigen in internet sitesi üzerinden sipariş geçtim. Görsellerde çok güzel duruyor

Hayırlı olsun şimdiden.
    Rica ederim.

5s de 2.5 yıl kullandım çok dayanıklı.

Bunu kullanınca başka kılıf almassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi req16 -- 8 Ekim 2017; 21:4:10 >
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.