Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cartmen

arkadaşlar iphone 7 için önerebileceğiniz arka tarafı yanlar dahil kaplayan jelatin varmı kılıfla kullanmayı sevmediğim için jelatin kaplamak istiyorum internetten sipariş verebileceğim öneride bulunursanız sevinirim

Evet beyler bayanlar yok mu buna cevabı olan?
  • Baseus ibracket serisi standlı kılıf aldım, çok ağır olduğu için tekrar iade etmek durumunda kaldım.

Kılıf şık ve tam oturuyor ama ağır. Kılıf araştırması yapanlara duyurulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu parmak izi sensoru icin koruyucular var, bu koruyucu takılıyken parmak izi sensörü calisiyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 25 Eylül 2017; 12:19:12 >
  • Full body cam kaplama yaptıran oldu mu? Kullanışlı mıydı? Yaptırmayı düşünüyorum da

• ieekinci58 İ kullanıcısına yanıt
    Bende çok istiyorum, kılıfla kullanmaktan nefret ediyorum.yaptırırsanız sonuçlarını da yazarmısınız

• mehmetius kullanıcısına yanıt
    Bakalım bugün telefonculara sordum. 30 dan 70 e kadar fiyat söylediler. N11 den kendim alıp uygulayacağım. Sonrasında yazarım. Yabancı forumlarda memnun olmayan görmedim neredeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzhanKbS

Elimde iphone 7 plus için 5d köşeden köşeye ekran koruyucu var. Oleophobic kaplamalı isteyen olursa 45 liradan satabilirim. İstanbul içi elden teslim olur. ;)

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

• ieekinci58 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün linki var mı?cam demiştiniz ama poliüretan olacak galiba,onda da korkum arka yazıları çıkarıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Slade

Önden ekran çok parlıyordu pek bi şey belli olmuyordu ama önemli olan arka taraf zaten :)

@radko Hepsiburada'dan 99 liraya.

Ben de silikon kılıf almayı düşünüyorum.

Daha önce iphone 6' da beyaz kullanıyordum. İnanılmaz kirleniyor. Gece mavisi düşünüyorum, bu ne renk okyanus mavisi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Bunlar da fotosu

Kırmızı bir erkeğe gider mi diye düşünüyorum ben de

• Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Gece mavisi hocam.
  • Ben 6s plus için aliexpressten grisini almıştım,gece mavisini bu linkten sipariş geciyorum,resimleri çekip gönderirim:)

http://s.aliexpress.com/ZzMVBJ7b yaklaşık 7-8$

• Şu ön yüzü komple kaplayanların tamamen şeffafı neden yok anlamıyorum, o siyah veya beyaz bölümlerin de şeffaf olduğu komple koruyucu yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fennezs F kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz tarzda ürün olarak wrapsol var,internetten araştırabilirsiniz

• Arkadaşlar kamuflaj desenle ip7 kaliteli kap önerisi verebilir misiniz ?

• Bu arada bunlarda benim ve kardeşimin spigen kılıfları tavsiye ederim.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Slikiom spigenlerin içide silikon olduğu için iz bırakıyor arkada tavsiye etmiyorum,içi tüylü gibi,yumuşak olanları kullanın yoksa arkası deforme olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2-3 günde bir çıkartıp temizliyorum, o yüzden herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ama temizlemeden kullanırsanız dediğiniz gibi leke yapma olasılığı var.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    İçi silikon kılıf kullanıyorsan hergün temizlemen lazım olasılık değil direk arkası leke leke oluyor,spigen kulanan 10 gün sonra kılıfı çöpe atıyor zaten.
    Tavsiyem içi resimdeki gibi olan kılıf kulananın kafanız rahat etsin ben öyle yapıyorum şahsen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda aradım, ama bulamadım; şu sorularımı bilen cevaplarsa çok memnun olurum.
    iPhone 7 plus 128 GB Simsiyah aldım.
    Akasya'da otoparka inen katların birinde Phablet Shield diye bir yer var.
    Burada 360 koruma diye bir şey yapılıyor, anladığım kadarıyla öne, arkaya ve yanlara çok ince, neredeyse görülmez jelatinimsi bir şey çekiyorlar. Bu yararlı mı? Telefona bir zararı var mı? Bunu çektirip bir de silikon ince şeffaf kılıfla (Spigen gibi) kullanmayı planlıyorum.

Bir diğeri sorum da şu: yine aynı yerde hidrofobik bir sıvıyı gaz haline getirerek telefonun delik yerlerinden içeri veriyorlarmış ve içerde tüm komponentlerin yüzeyini kaplayan hidrofobik bir tabaka oluşuyor, telefon artık nem ve sudan hiç etkilenmez hale geliyor ki süper bu. Buna nano kaplama deniyor galiba. Ama Apple'a bunu sorduğumda telefonun içine işleyen böyle bir uygulamada telefonun garanti dışı kalacağı söylendi. Ama söyleyen kız çok bilgili ve kendinden emin de gelmedi bana açıkçası. Bu konuyu bilen var mıdır?

Cevaplarınıza şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennezs -- 30 Eylül 2017; 23:46:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.