Şimdi Ara

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.536
Cevap
62
Favori
137.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spigen ultra hybrid kullanan öneren varmı veya x doria bana hafif renkli darbelere dayanıklı bir kılıf lazım bilen kullanan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

Kenarları da içine alan koruyucular mevcut

Nereden bulabilirim, 3d koruyucular haric ?

• quote:

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Aliexpress.com dan aldıgım cakma apple silikon kılıf.Satıcı sağolsun, yollamadan kendı resmını ve orj farklarını soyledı :)

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

4 dolarcık :)

Link var mı?
  • arkadaşlar ekranı kalınlaştırmayacak, sadece çizilmelere karşı korusun yeter, ekrana zarar vermeyen, görüntü kalitesini düşürmeyen en kaliteli jelatin öneriniz nedir?
  • iPhone 7 için mat olmayan kaliteli bir ekran koruyucu Önerniz var mı ?

• Spigen neo hybrid jet black editon var uygun fiyat almak isteyen olursa pm atsin. Fotograflarini yollarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Laroux

quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

Aşağıdaki kılıfı kesinlikle tavsiye etmiyorum görüldüğü üzere telefonun arkasında izler oluştu mikro bezle sildim çıkmadı moralim bozuldu yaklaşık 3-4 saat sonra anca düzeldi şuam bir sıkıntı yok düzeldi yarın pupaya gidip iade etmeyi denicem.

Bu kilifi telefonu aldigim ilk gunden beri kullaniyorum ve hic bir sorun yok. Evet, dogrudur kilifi cikardiginiz zaman arkada iz yapiyor ama bu iz yarim saat sonra kayboluyor. Cizik izi degil bir sey degil. Ayrica kilifin korumasi yeterli duzeyde ben hic bir sorun yasamadim.

Telefonum ip 7 mat siyah.

Bu rugged armor dimi bundan sipariş vermiştim siz öyle deyince ultra Hybrid ı sipariş verdim

• 2 ay once UAG Monarch almistim. Bugun telefonu 2. kez beton zemine yanlislikla dusurdum ve ne kilifta ne de telefonda herhangi bir hasar yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

Kardeşim beklemene değecek..
    https://www.aliexpress.com/item/For-Apple-iPhone-7-case-7-plus-cases-back-covers-100-Original-keziwu-brand-silicone-protective/32738883142.html?spm=2114.13010608.0.0.khNud0

10 Aralık'ta verdiğim sipariş 9 Şubat'ta adrese ulaştı. Bugün teslim aldım. Çok şık bir duruşu var ancak Ringke Onyx'ten sonra telefonu yüzüstü güvende hissedebilmem için şimdilik bu kılıfı arasıra kullanmayı tercih edeceğim.

*** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU*** *** IPHONE 7 & 7 PLUS KILIF VE AKSESUAR ANA KONU***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpBörü -- 14 Şubat 2017; 13:7:41 >

• Merhaba hocam bende spigen den ringke onyx e geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl memmunmuydunuz kaba yapıyor mu telefonu ringke ?

• güzel kılıf tavsiyeleriniz varmı deri hariç
  • radko kullanıcısına yanıt
    Apple orjinal slikon kılıf çok iyi hocam aliexpresste de 5 dolara bulunuyor 1:1ihttps://m.tr.aliexpress.com/s/item/32778571979.html

• iphone 7 için full body kaplama kullanan varmı varsa hangi kaplamayı kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laroux

2 ay once UAG Monarch almistim. Bugun telefonu 2. kez beton zemine yanlislikla dusurdum ve ne kilifta ne de telefonda herhangi bir hasar yok.

beton da hasar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trancebabe

Arkadaşlar çok istediğim Caseology Parallax modelini bir tanıdığım vasıtası ile Almanya üzerinden spariş ettik.Umarım Türkiye'ye gönderme konusunda sıkıntı yaşamam.DHL ile gönderim yapacak.Tahminimce 10-15 güne elimde olur.

Bu ürünü Almanya'dan alıp Türkiye'ye gönderebilecek var mı ?

• Smoch kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende arıyorum

Neden almanya Türkiyedde uygun fiyata satan yerler var

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Neden almanya Türkiyedde uygun fiyata satan yerler var

Bu aradığım model var mı ?
    Hepsiburada.com falan bak olabilir

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.